Zvuk bez kompromisa: Huawei FreeBuds 6i donose nova audio iskustva

Huawei FreeBuds 6i imaju najbolju ANC tehnologiju do sada, uz potpuno nove vrhove za uši, sistem sa 3 mikrofona, 2.4 puta veću računarsku snagu i dinamički drajver od 11 mm sa četiri magneta

Zvuk bez kompromisa: Huawei FreeBuds 6i donose nova audio iskustva

Kompanija Huawei je predstavila najnoviji audio proizvod koji je na tržište doneo neke interesantne novine. Tako, slušalice Huawei FreeBuds 6i imaju najbolju tehnologiju za poništavanje buke do sada, uz potpuno nove vrhove za uši, sistem sa 3 mikrofona, 2.4 puta veću računarsku snagu i dinamički drajver od 11 mm sa četiri magneta.

Huawei FreeBuds 6i – Karakteristike prilagođene potrebama korisnika

Novi, ultra-magnetni bas drajver od 11 mm, koji je za 50% moćniji od svog prethodnika, sa sobom donosi vrhunsko uzbuđenje za sve pasionirane ljubitelje zvuka, isporučujući niske frekvencije, do 14Hz. Huawei FreeBuds 6i takođe podržavaju LDAC HD audio, što je ovom gedžetu donelo renomirani Hi-Res Audio Wireless sertifikat.

Prepoznavši želju mlađe generacije za personalizovanim iskustvima, Huawei FreeBuds 6i podržavaju trostruki adaptivni EQ, koji obezbeđuje optimizaciju nivoa zvuka u realnom vremenu. Tako korisnici sada mogu da se potpuno prepuste muzici dok trostruki adaptivni EQ algoritam stupa na snagu da osigura autentičnost svake note, tona i melodije.

Visok nivo komfora, cool dizajn i besprekorne karakteristike

Huawei FreeBuds 6i su dizajnirane da obezbede savršeno pristajanje na osnovu uvida iz brojnih studija, zahvaljujući kojima je veličina komponenti slušalica smanjena za 6%. Napravljene od medicinskog tečnog silikona pogodnog za kožu, vrhovi za uši ne samo da pružaju mekan, umirujući dodir, već i povećavaju nepropusnost. Štaviše, slušalice su obrađene NCVM premazom koji im daje metalik sjaj, čija boja varira u zavisnosti od različitih uglova.

Pored besprekornog komfora i dizajna, ove slušalice nude i odličan vek trajanja baterije od 35 sati, što je za neverovatnih 25% duže od prethodne generacije. Uz to, kratko 10-ominutno brzo punjenje omogućava 4 sata korišćenja.

Pored mnogobrojnih noviteta, Huawei FreeBuds 6i poseduju i Dual-Device Connection koji omogućava korisnicima da se povežu sa dva uređaja istovremeno i da prebacuju zvuk čak i između iOS i Android uređaja. Ova funkcija pojednostavljuje obavljanje više zadataka, eliminišući potrebu za ponovljenim uparivanjem i prekidom veze. Slušalice takođe podržavaju i deljenje zvuka, omogućavajući korisnicima da povežu dva para slušalica sa svojim Huawei telefonom.

Nadograđene funkcije za intuitivnije iskustvo

Prepoznajući važnost prilagođenih podešavanja i kontrola prečica, Huawei FreBuds 6i se mogu pohvaliti poboljšanim funkcijama pametnog dodira i površinom dodirnog senzora, za intuitivnije korisničko iskustvo. Tako, primera radi, za aktivaciju funkcija korisnik jednostavno prevlači prstom, dvaput dodirne ili dodirne i drži prečice, što Huawei FreeBuds 6i čini krajnje modernim gedžetom izrazito prilagođenim za vreme u kojem živimo.

Huawei FreeBuds 6i dolaze u tri inspirativne boje koje odgovaraju različitim ukusima: od netaknute privlačnosti bele, do kosmičkog šarma ljubičaste i elegantne sofisticiranosti crne, a svoj primerak možete nabaviti po ceni od 10.999 dinara.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi