Xiaomi je objavio listu uređaja koji više nisu podržani

Xiaomi se polako oprašta od jednog broja starijih uređaja.

 
Xiaomi je objavio dve liste „mrtvih“ uređaja koji više neće biti podržani. Jedan od njih se zove “Xiaomi End of Life” i uključuje pametne telefone koji više neće dobijati ažuriranja softvera, uključujući bezbednosna ažuriranja, nove verzije MIUI skina i Android OS. Uključuje dosta modela, čiju listu ćete naći u nastavku.

A „novi“ ili nedavno dodati su pametni telefoni Redmi Go, Redmi Note 7 i Redmi Note 7 Pro.Drugu listu čine uređaji koji više neće imati postprodajne usluge, kao što su popravka i zamena komponenti, ali će vlasnici ovih uređaja i dalje moći da traže usluge testiranja, čišćenja i otklanjanja grešaka.

mi.jpg
Ona uključuje Xiaomi Mi MIX 2S, Mi 8 Lite (izdanje za mlade), Redmi Note 5, Redmi 6, Mi Pad 4, Xiaomi Mi Band. Mi Band 2, Mi Band 3, Mi Band 3i (Indija verzija), Mi Band 4, Mi Watch, Xiaomi Mi Watch Color Keith Haring Edition i još mnogo drugih dodataka i uređaja za pametne kuće. Vredi reći da se druga lista uređaja za sada tiče samo kineskog tržišta, ali malo je verovatno da će se situacija na globalnom tržištu mnogo promeniti, javlja XiaomiUI.
 
redmi_3.jpg
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi