10% popusta za Benchmark publiku u Mi Store Srbija

Lepe vesti za publiku Benchmarka: u saradnji sa Mi Store Srbija obezbedili smo za vas posebne popuste prilikom kupovine proizvoda iz asortimana Mi Store Srbija online prodavnice

Poštovani pratioci Benchmarka,

Od danas, za svaku kupovinu veću od 10 hiljada dinara u Mi Store online prodavnici, uz poseban kod BENCHMARK koji ćete uneti prilikom kupovine na Mi Store Srbija sajtu, dobijate popust od 10 procenata na ukupnu vrednost kupljene robe.

Ovo je naš pilot projekat sa Mi Store Srbija i broj online vaučera u aprilu mesecu je ograničen – aktuelni kod koji, još jednom ću ponoviti, u aprilu mesecu nosi naziv BENCHMARK, važiće najkasnije do 1. maja, osim u situaciji da se broj ovih pripremljenih kodova ne iskoristi u međuvremenu.

Ukoliko ovakva akcija izazove određeno interesovanje Benchmark publike, nastavićemo ovu saradnju i narednih meseci – nije neophodno da na bilo koji način dokazujete svoju pripadnost Benchmark zajednici, dovoljno je samo upisati kod u posebno polje prilikom kupovine. Taj kod će se naravno, menjati iz meseca u mesec, ukoliko ponavljamo, bude interesovanja publike.

Ne postoji ograničenje po vrstama artikala koji se mogu na ovaj način kupiti: to mogu biti i telefoni – ali i svi ostali proizvodi iz zanimljive ponude.

  • Vrednost proizvoda u korpi (proizvoda koji nisu na akciji) prilikom kupovine mora biti veća od 10 hiljada dinara (ukupan zbir cena odabranih artikala)
  • Popust od 10 procenata se NE ODOBRAVA na proizvode koji se već nalaze na akcijskoj prodaji
  • Korpa može sadržati i proizvode koji se nalaze na akciji, ali se popust od navedenih 10% na te proizvode ne obračunava
  • Popust ne važi u Xiaomi Store prodavnicama, već isključivo putem online kupovine

Vi verovatno već dobro znate za prinicipe Benchmarka da sarađuje samo sa kompanijama i njihovim zvaničnim predstavnicima: da nam je prioritet da bilo kakva vrsta akcija ovog tipa bude u zvaničnom kanalu. To podrazumeva direktan uvoz, obezbeđen servis i garanciju – to su stvari oko kojih nema diskusije.

Želja nam je da pratioci Benchmarka dobiju konkretan benefit prilikom kupovine, smatramo da 10 procenata manje u odnosu na regularne maloprodajne cene znači svakome. Naročito prilikom kupovine nekih konkretnijih proizvoda više cene. Još jednom da istaknemo, popust važi na kompletan asortiman Mi Store Srbija, počevši od telefona, pametnih usisivača, trotineta, ketlera, osveživača vazduha, filtera, rutera, monitora…svega onoga što se može naći u ponudi ovog prodavca.

Ukoliko ovakva akcija naiđe na interesovanje Benchmark publike, nastavićemo sa njom i u narednim mesecima – ovo je za sada samo pilot projekat kojim Benchmark izražava zahvalnost svojoj publici za vernost u praćenju našeg rada.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Marija Magdalena

    Poruka: Pozdrav pozdrav svima. Moje ime je Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 10,000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka gospodina Mikea Andersona. Ako ste z ainteresirani za dobivanje zajma, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. Adresa e-pošte: ([email protected])

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi