10% popusta u Mi Srbija online - akcija se nastavlja i u maju mesecu

Prilikom kupovine u Mi Store Srbija online prodavnici, ukucajte kod BENCHMARK i bićete nagrađeni sa 10 posto popusta prilikom kupovine svih artikala osim onih koji su već na popustu

Akcija se nastavlja i u maju mesecu: u saradnji sa Mi Srbija obezbedili smo za publiku Benchmarka posebne popuste prilikom online kupovine proizvoda iz asortimana Mi Srbija online prodavnice

I u maju, za svaku kupovinu veću od 10 hiljada dinara u Mi Srbija online prodavnici, uz poseban kod BENCHMARK koji ćete uneti prilikom kupovine na Mi Srbija sajtu, dobijate popust od 10 procenata na ukupnu vrednost kupljene robe.

Kod koji treba da unesete prilikom plaćanja i ovog meseca nosi naziv BENCHMARK, važiće najkasnije do 10. jula, osim u situaciji da se broj pripremljenih kodova ne iskoristi u međuvremenu.

Nije neophodno da na bilo koji način dokazujete pripadnost Benchmark zajednici, dovoljno je samo upisati kod u posebno polje prilikom kupovine.

Ne postoji ograničenje po vrstama artikala koji se mogu na ovaj način kupiti: to mogu biti i telefoni – ali i svi ostali proizvodi iz zanimljive i bogate ponude.

  • Vrednost proizvoda u korpi (proizvoda koji nisu na akciji) prilikom kupovine mora biti veća od 10 hiljada dinara (ukupan zbir cena odabranih artikala)
  • Popust od 10 procenata se NE ODOBRAVA na proizvode koji se već nalaze na akcijskoj prodaji
  • Korpa može sadržati i proizvode koji se nalaze na akciji, ali se popust od navedenih 10% na te proizvode ne obračunava
  • Popust ne važi u Xiaomi Store prodavnicama, već isključivo putem online kupovine

Pratioci Benchmarka na ovaj način dobijaju konkretan benefit prilikom kupovine: smatramo da 10 procenata manje u odnosu na regularne maloprodajne cene znači svakome. Naročito prilikom kupovine nekih konkretnijih proizvoda više cene.

Još jednom da istaknemo, popust važi na kompletan asortiman Mi Srbija online, počevši od telefona, pametnih usisivača, trotineta, ketlera, osveživača vazduha, filtera, rutera, monitora…svega onoga što se može naći u ponudi ovog prodavca.

Ukoliko i ovog meseca interesovanje Benchmark publike bude kao i prethodnog, nastavićemo sa ovom akcijom i u narednim mesecima – ovo je za sada samo pilot projekat kojim Benchmark izražava zahvalnost svojoj publici za vernost u praćenju našeg rada.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi