Huawei osvaja korisnike širom sveta –Uz rast od 19% pristižu i nagrade

Huawei, jedna od vodećih IKT kompanija, predstavila je u julu rezultate poslovanja iz prve polovine 2014. godine. Za samo 6 meseci poslovanja kineski proizvođač ostvario je rast od 19% u odnosu na prethodnu godinu. Prihod iznosi 21,9 milijardi dolara. Tokom polugodišnjeg perioda, Huawei je isporučio ukupno 64,21 miliona uređaja, od čega je 34,27 miliona mobilnih

Huawei, jedna od vodećih IKT kompanija, predstavila je u julu rezultate poslovanja iz prve polovine 2014. godine. Za samo 6 meseci poslovanja kineski proizvođač ostvario je rast od 19% u odnosu na prethodnu godinu. Prihod iznosi 21,9 milijardi dolara.
hl1.jpg
Tokom polugodišnjeg perioda, Huawei je isporučio ukupno 64,21 miliona uređaja, od čega je 34,27 miliona mobilnih telefona. Impresivan rast od 62% u odnosu na isti period prošle godine, pozicionirao je kompaniju Huawei na 3. mesto u svetu po broju isporučenih smart telefona.
hl2.jpg
Osim poslovnih rezultata, Huawei je dobio još jedno priznanje uspešnosti. Evropska asocijacija za sliku i zvuk (European Imaging and Sound Association – EISA) već drugu godinu za redom dodelila je kompaniji Huawei prestižnu nagradu “Evropski smart telefon 2014 – 2015 godine” za sjajni Ascend P7. Prethodne godine ovu istu nagradu poneo je njegov prethodnik Huawei Ascend P6.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi