Osvoji Alcatel 3c telefon!

Osvoji Alcatel 3c telefon!

Nova nagradna anketa na Benchmarku: Alcatel i Benchmark poklanjaju najsrećnijem korisniku Alcatel 3c telefon

  Sadržaj

   Alcatel 3c telefon je predstavljen krajem februara meseca na MWC-u u Barseloni, pre petnaestak dana smo objavili test ovog modela – kako na samom sajtu tako i na našem YouTube kanalu, a danas, kako smo i najavili nedavno, počinje naš giveaway nakon čijeg završetka će najsrećniji od vas na poklon dobiti upravo ovaj telefon!

   U svrhu giveaway-ja organizovali smo, sada već na tradicionalni način, malu nagradnu anketu: da biste stekli mogućnost da se kandidujete i osvojite Alcatel 5, neophodno je da tačno odgovorite na sva pitanja u našoj nagradnoj anketi, popunite svoje podatke kako bi mogli da vas identifikujemo u slučaju da ste baš vi srećni dobitnik i naravno – da se subscribe-ujete na Benchmark YouTube kanal, što je jedini dodatni preduslov.
   Ne želimo da zvučimo patetično ali još jednom želimo da vas podsetimo da je ovo IGRA u kojoj postoji samo jedan dobitnik. Nadamo se da vam neće biti teško da popunite nagradnu anketu i potrošite svojih par minuta – možda sreća pogleda baš vas! Jednostavno, nije moguće da usrećimo svakog učesnika ovako vrednom nagradom.
   Svakom učesniku savetujemo da pogleda naš test, kako pisani tako i onaj u video formi, odgovori na sva pitanja kriju se upravo tu. Ostalo je uobičajeno što se same kontakt forme tiče, uz dodatno, korisničko ime sa google-a kako bi saznali da li ste subscribe-ovani na Benchmark YT kanal, što je ponavljamo – obavezan uslov za učešće.
   Još jednom vas molimo da ne šaljete duple prijave jer u slučaju da budete izvučeni kao dobitnik, sledi provera da li postoji dupli nalog. Mnogi su u prethodnim nagradnim igrama prigovarali zašto prvo ne obrišemo duple naloge jer bi navodno Random.org onda izvukao baš njih: to samo nepotrebno produžava izvlačenje. Ako je sreća odlučila da pogleda baš vas, desiće se taman i da je tu sto hiljada učesnika.

   Nagradna anketa traje do 1. maja u 23:59 nakon čega ćemo uz pomoć Random.org generatora slučajnih brojeva izvući dobitnika. 
   Želimo vam puno sreće!
   Vazna napomena: u slučaju da anketa ne može da se učita putem mobilnog telefona, popunite je na desktop ili laptop računaru
   [modul]survey=21[/modul]

   Ostani u toku

   Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

   Hvala!

   Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

   Možda vam se svidi
   Dell G16 7630 (2023) test - brz i glomazan