4 Google Performance Max poboljšanja -  nova saznanja i izveštaji

Google Ads donosi značajna poboljšanja i izmene za Performance Max, pružajući oglašivačima dublji uvid, efikasnije izveštaje i poboljšane alate za optimizaciju kreativnih alata

4 Google Performance Max poboljšanja -  nova saznanja i izveštaji

Zašto je ovo važno: nove Google Ads funkcije, poput konverzione metrike za pojedinačne resurse i izveštaja o pokrivenosti resursa, daju jasniji uvid u to šta podstiče performanse i konkretne preporuke za poboljšanje slabijih elemenata uz vašim reklamnim kampanjama.

Šta je novo u Google Ads-u?

  • Ažuriranja izveštavanja o kreativnim sredstvima: uskoro ćete moći da pratite konverzionu metriku za svaki resurs i dobijate detaljne predloge (npr. dodavanje novih naslova ili slika) za bolje performanse.
  • Pojednostavljeni uvidi u performanse: Google integriše uvide, objašnjenja i preporuke u jedan kontrolni panel, čime eliminiše potrebu za pregledom više izveštaja kako biste razumeli oscilacije koje se događaju tokom reklamne kampanje.
  • Uvidi u ciljanje tempa: oglašivači sada mogu pratiti da li kampanje ispunjavaju CPA i ROAS ciljeve i identifikovati faktore koji utiču na slabije performanse, kao što su promene na tržištu ili ograničenja budžeta.
  • Izveštavanje o udelu impresija:  nova funkcija omogućava oglašivačima da vide kako se njihovi tekstualni i Shopping oglasi rangiraju u rezultatima pretrage, pružajući jasniji uvid u konkurentski pejzaž.

Šta dalje?

Izveštavanje o resursima biće dostupno do kraja ovog meseca, dok su ostala ažuriranja već dostupna.

Najnovija Google ažuriranja omogućavaju svima koji kreiraju reklamne kampanje i postavljaju oglase da od sada preciznije prilagode svoje kampanje, što na kraju vodi do boljih performansi i maksimalnog iskorišćenja potencijala oglasa na konkurentnim tržištima, obaveštava Google.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi