Apple najavio svoju WWDC konferenciju za 5-9. juna, očekuju se iOS 17 i VR naočare

Apple je zvanično najavio svoju WWDC konferenciju za 5-9. jun, a od stvari koje očekujemo da ćemo videti su novi iOS 17, kao i prve VR naočare

Apple najavio svoju WWDC konferenciju za 5-9. juna, očekuju se iOS 17 i VR naočare

WWDC 2023 konferencija će biti održana početkom juna ove godine u Apple Park-u, a strim uživo će biti obezbeđen za sve koji su zainteresovani da ga prate, bez troškova, kako za one koji su došli lično ili prate strim sa druge strane planete. Na ovoj konferenciji WWDC će predstaviti najnoviji iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 tvOS 17.

Programeri zainteresovani da prisustvuju WWDC 2023 u Apple Parku mogu podneti svoje zahteve preko ovih linkova:

Apple kaže da će više detalja o WWDC23 biti podeljeno pre događaja preko Apple Developer aplikacije i na Apple Developer web stranici.

Šta očekivati na WWDC 2023?

Svake godine na WWDC-u, Apple najavljuje svoja najnovija ažuriranja softvera sa novim funkcijama i promenama. Ove godine, očekuju se iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 i tvOS 17.

Očekuje se da bi Apple mogao da predstavi predstaviti svoje prve Reality Pro naočare na WWDC-u ove godine. Nakon brojnih kašnjenja, naočare će navodno biti spremne za zvanično predstavljanje na WWDC-u, zajedno sa novim softverskim platformama i alatima za programere.

Apple takođe trenutno razvija ažuriranu verziju MacBook Air laptopa sa M3 čipom unutra. Potpuno novi MacBook Air od 15 inča je takođe u izradi. Oba ova proizvoda su potencijalni kandidati za WWDC najavu, posebno imajući u vidu da je M2 čip najavljen na prošlogodišnjoj WWDC 2022 konferenciji.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi