Huawei dodeljuje globalne XMAGE nagrade za 2023. godinu

Huawei organizuje globalno takmičenje u fotografiji i videu i dodeljuje XMAGE nagrade najboljim takmičarima koji su snimili prizore svojim Huawei telefonima

Huawei dodeljuje globalne XMAGE nagrade za 2023. godinu

I ove godine Huawei dodeljuje XMAGE nagrade na takmičenju koje je zamišljeno kao otvorena platforma koja slavi inspiraciju i kreativnost uhvaćenu na neverovatnim fotografijama i videima pomoću Huawei telefona širom sveta.

Uhvati i inspiriši: novi pravac za XMAGE nagrade

Još od 2017. godine, korisnici iz više od 170 zemalja i regija učestvuju u ovom godišnjem takmičenju, a za to vreme je prikupljeno skoro 4 miliona radova. To čini nagradu Huawei XMAGE svojevrsnom kulturnom baštinom koja okuplja deliće naše istorije kroz perspektivu ljudi širom sveta.

Ovogodišnje XMAGE nagrade fokusiraju se na to da fotografi širom sveta – kako profesionalci tako i amateri – potraže inspiraciju u svojim fotografijama. Ovo korisnicima Huawei pametnih telefona daje priliku da otvore put za inovativni pristup fotografiji.

Nova kategorija „Noćna šetnja“ – uhvatite zadivljujuće prizore u tami

Ovogodišnje takmičenje stavlja u prvi plan stvaranje okruženja koje inspiriše kreativnost, i to u sledećim kategorijama: Noćna šetnja, Portret, Umetnost i moda, Na otvorenom, Pozdrav životu, Storyboard, Akcija i Storytelling.

Noćna šetnja ohrabruje korisnike da fotografišu skrivene očaravajuće prizore noćnog života koristeći širok spektar naprednih odlika koje nude kamere na Huawei uređajima.

Ljubitelji fotografije će uz pomoć novih Huawei telefona iz P60 serije, koji su lansirani ove godine u martu u Kini i koji dolaze na evropsko tržište na proleće, uspeti da uslikaju kreativne i inspirativne dnevne i noćne prizore baš zbog još inovativnijeg sistema kamera kao i tehnologije obrade fotografije koja donosi realistične prikaze na dlanu.

Privlačne novčane nagrade za pobednike takmičenja

Za izvanredan rad biće uručene: tri glavne nagrade, 24 nagrade za najbolje u kategoriji, 27 nagrada za drugo mesto i pet počasnih priznanja.

Pobednici će biti nagrađeni iznosom do 10 hiljada dolara.

Konkurs za Huawei XMAGE nagrade zatvara se u 23:59h (GMT+8) 15. avgusta 2023. godine. Huawei je pozvao sve zainteresovane da pokažu svoju kreativnost i učestvuju u takmičenju.

Radovi moraju biti fotografije i video-snimci napravljeni pomoću Huawei pametnih telefona, pri čemu nema ograničenja koja se tiču vremena nastanka snimka ili modela Huawei mobilnog telefona.

Za više informacija i pravila takmičenja, kao i za slanje radova, molimo da se informišete na sajtu takmičenja

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi