Intel Innovation 2023. konferencija počinje 19. septembra

Ovogodišnja konferencija Intel Innovation 2023. trajaće dva dana, a počinje 19. septembra. Iz kompanije obećavaju „najbolje iz industrije“

Intel Innovation 2023. konferencija počinje 19. septembra

Godišnja konferencija korporacije Intel ove godine održaće se u San Hozeu od 19. do 20. septembra. Iako se na Intel Innovation događajima ne lansiraju najnoviji proizvodi kompanije, oni koriste ove događaje da ih zvanično najave.

Prošlogodišnji Intel događaj je imao mnogo najava novih proizvoda uključujući Xeon, Core i Arc GPU. Upravo tada, izvršni direktor Pat Gelsinger je zvanično najavio proizvode 13. generacije Intel Core K-serije. Nova porodica je tada uključivala šest novih otključanih desktop procesora sa maksimalnom konfiguracijom od 24 jezgra i 32 izvršne niti sa radnom frekvencijom do 5,8 GHz.

To znači da bismo na tom događaju mogli da očekujemo i najavu procesora Raptor Lake Refresh 14. generacije, koji bi stigao sa još jačim performansama i verovatno novim rasporedom jezgara.

Osim toga, nade idu u pravcu novina po pitanju sledeće generacije Arc GPU jezgra, kodnog imena Battlemage. Iako je zasad najavljen samo datum, do početka konferencije trebalo bi da izađe više informacija o tome šta možemo da očekujemo tokom njenog trajanja ove godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi