Kupite Huawei Watch GT 4 do kraja oktobra i očekuje vas vredan poklon

Kako su Huawei pametni satovi poznati po visokoj kompatibilnosti sa drugim uređajima, za sve ljubitelje pametnih gedžeta koji kupe Huawei Watch GT 4 do kraja oktobra pripremljena je jedinstvena akcija

Kupite Huawei Watch GT 4 do kraja oktobra i očekuje vas vredan poklon

Huawei Watch GT 4, najnoviji Huawei pametni sat, osvojio je korisnike širom sveta svojim jedinstvenim spojem elegancije i napredne tehnologije, a veliku popularnost stekao je i među korisnicima u Srbiji. Kako su Huawei pametni satovi poznati po visokoj kompatibilnosti sa drugim uređajima, za sve ljubitelje pametnih gedžeta koji kupe Huawei Watch GT 4 do kraja oktobra pripremljena je jedinstvena akcija koja će omogućiti da se na najbolji način iskoriste svi potencijali novog pametnog sata.

Huawei Watch GT 4 – revolucija u svetu nosivih uređaja

Vodeći se filozofijom “Fashion Forward”, Huawei Watch GT 4 serija pametnih satova objedinjuje upečatljivu estetiku sa pametnim funkcijama – drugim rečima, reč je o pametnim satovima koji su istovremeno i jedinstveni modni izraz i savršeni pratioci na svim dnevnim akivnostima, od poslovnih sastanaka, preko treninga, do odlaska na spavanje.

Uz četiri muške verzije, sa narukvicama koje dolaze u varijantama od crne gume i smeđe kože, kao i metalik i zelenom kompozitnom narukvicom, i tri ženske – belom, zlatnom i srebrnom – Huawei Watch GT 4 pruža mogućnost da izaberete sat koji će na najbolji način istaći vaš jedinstveni stil. Kada se tome doda i izbor od preko 25.000 dostupnih pozadina sata, jasno je da Huawei Watch GT 4 nudi jedinstveni nivo personalizacije prema vašim potrebama, životnom stilu i ukusu.

Kada je reč o pametnim funkcijama za sportske aktivnosti, Huawei Watch GT 4 donosi brojna unapređenja koja će vas motivisati da trenirate, ali i pomoći da usvojite zdrave navike koje će vam poboljšati kvalitet života. Jedna od inovacija koja dolazi sa ovim novim gedžetom jeste i Stay Fit aplikacija, koja na pametan način prati i analizira kalorije i vodi vas do vaše idealne kilaže iz nedelje u nedelju. Takođe, Huawei Watch GT 4 poseduje i Activity Ring, koji vam omogućava da pratite koliko ste fizički aktivni i kako napredujete na svom fitness putovanju, uz poseban sistem takmičenja i nagrada.

Što se tiče brige o zdravlju, Huawei Watch GT 4 donosi TruSeen™ 5.5+ i TruSleep™ 3.0 tehnologije bazirane na AI algoritmima, koje vam pomažu da u svakom trenutku pratite otkucaje svog srca i kvalitet sna. Na taj način ćete uvek biti obavešteni o mogućim nepravilnostima i problemima, kako biste mogli da adekvatno reagujete i potražite stručnu pomoć.

Huawei FreeBuds SE 2 – uživajte u satima kvalitetnog zvuka

Pametni sat i bežične slušalice predstavljaju savršenu kombinaciju gedžeta, a Huawei Watch GT 4 se po estetici i performansama savršeno slaže uz Huawei FreeBuds SE 2 bežične slušalice. Ove slušalice dolaze u dve elegantne, osvežavajuće boje – Ceramic White i Isle Blue – a dizajnirane su tako da čvrsto prijanjaju uhu. Pored vrhunskog kvaliteta i stabilnosti zvuka, Huawei FreeBuds SE 2 poseduju i IP54 sertifikat koji garantuje otpornost na prašinu i kapljice vode.

Ono što ih posebno izdvaja jeste to što obezbeđuju i do 40 sati reprodukcije zvuka, uz opciju brzog punjenja. Baterija moćnog kapaciteta i vrhunski kvalitet zvuka čine Huawei FreeBuds SE 2 idealnim pratiocem u svim prilikama – kada želite da se opustite uz epizodu najdraže serije, kada vam je potreban fokus na poslu ili kada u teretani slušate svoju plejlistu za trening.

Vrhunska kompatibilnost za najbolje iskustvo

Kao i ostali Huawei gedžeti, i Huawei Watch GT 4 i Huawei FreeBuds SE 2 odlikuju se vrhunskom kompatibilnošću sa svim iOS i Android uređajima. Takođe, ova dva gedžeta u sinergiji predstavljaju idealnu kombinaciju koja će vam pomoći da na najbolji način iskoristite sve mogućnosti oba uređaja – upravo to je razlog zbog kojeg uz kupovinu Huawei Watch GT 4 na poklon dobijate Huawei FreeBuds SE 2. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku koja traje do kraja oktobra i podignite svoju produktivnost na najviši nivo

Za više informacija, posetite sledeću stranicu.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi