"Made by Google" događaj zakazan za 13. avgust, ranije od očekivanog

Ovogodišnji "Made by Google" će se, za razliku od prethodnih godina kada je održavan u Njujorku, održati u sedištu Google-a u Mountain View i to nikad ranije

"Made by Google" događaj zakazan za 13. avgust, ranije od očekivanog

Google je, u iznenađujućem pomaku od svoje uobičajene jesenje rutine, najavio da će njegov sledeći “Made by Google” događaj biti održan 13. avgusta u 19 časova po srednjoevropskom vremenu.

Ove godine, globalni tehnološki gigant planira da predstavi najnovija dostignuća u oblasti Google AI, Android softvera i novog portfolija Pixel uređaja.

Ovogodišnji “Made by Google” događaj će se, za razliku od prethodnih godina kada je održavan u Njujorku, održati u sedištu Google-a u Mountain View, Kalifornija, javlja Engadget. Ova promena predstavlja značajan zaokret u uobičajenom pristupu kompanije lansiranju proizvoda.

Iako konkretni detalji o najavama još nisu poznati, spekulacije zasnovane na postojećim glasinama i uobičajenom ritmu Google izdanja sugerišu da bismo mogli videti predstavljanje Pixel 9, sledeće verzije Pixel Fold, novog Tensor čipa, treće generacije Pixel Watch i moguće ažuriranje Pixel Buds.

“Made By Google” ni ovaj put neće preskočiti AI novitete

S obzirom na naglasak na AI tokom Google I/O konferencije ranije ove godine, svakako se očekuje da će biti predstavljene i nove funkcije zasnovane na veštačkoj inteligenciji.

Iako razlog za raniji datum događaja ostaje nejasan, sa ovom najavom i glasinama o predstojećem Galaxy Unpacked događaju, čini se da ljubitelje tehnologije čeka uzbudljivo leto.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi