Samsung nastavlja projekat YOUniversity i povezivanje sa mladima

Tokom prošle godine zaživeo je projekat YOUniversity, kroz koji kompanija Samsung nudi studentima širok spektar mogućnosti

Samsung nastavlja projekat YOUniversity i povezivanje sa mladima

YOUniversity platforma je pogled u budućnost i zahvalnost budućim generacijama korisnika za njihovu vernost. Samsung želi da studentima još više olakšaju pristup informacijama i pomognu im da ostanu povezani sa svojim kolegama, profesorima i porodicom.

Početkom ove akademske godine, kompanija ponovo počinje sa realizacijom aktivnosti koje će i brucošima i apsolventima omogućiti lepši početak školovanja. Registrovani korisnici platforme mogu da se prijave za Try and Buy, odnosno sedmodnevnu besplatnu probnu verziju novog neodoljivog Samsung Galaxy Z Flip5 preklopnog pametnog telefona ili telefona serije Galaxy S23.

Uz izabrani telefon, studenti će moći da isprobaju i novi Galaxy Watch6 pametni sat i da kroz odličnu povezanost ova dva uređaja upoznaju svoju dnevnu rutinu i podignu je na viši nivo praćenjem sna, raznim sportskim aktivnostima i svakodnevnim poslovima.

U narednim mesecima, platforma nudi studentima zanimljive aktivnosti i mogućnosti da osvoje sjajne nagrade. Sakupljanjem poena na sajtu studenti mogu da ostvare razne nagrade i popuste.

Realizaciji samog projekta pomažu i studentske organizacije kao što su ESTIEM, Unija studenata FON-a, E-Kom Seminar studenata Ekonomskog fakulteta, Studentska Asocijacija Nova i INO Edukacije.

Svrha platforme je da mlade upozna sa Samsung tehnološkim inovacijama i omogući im da testiraju nove uređaje. Sve što studenti treba da urade je da se registruju na sajtu YOUniversity  i otkrivanje novih tehnologija može da počne.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi