Vrućina se lakše podnosi uz najbolje sportske sadržaje na Hipernet TV-u

Ovog leta, Hipernet TV vam donosi najbolji sportski sadržaj u vrhunskom kvalitetu slike.

Od sada, Hipernet korisnici mogu da prate jedno od najatraktivnijih fudbalskih takmičenja Premijer ligu, kao i ostale najrelevantnije sportske sadržaje dostupne putem Arena Sport i Eurosport kanala. Sa izuzetnom ponudom, Hipernet TV je idealan centar kućne zabave za celu porodicu. 

Svi Arena Sport kanali su deo svakog Hipernet paketa koji uključuje TV. Pored Premijer lige, na Arena Sport u okviru Hipernet TV moći ćete da gledate i ostala najbolja fudbalska takmičenja uključujući i Seriju A, La Ligu, Ligu 1, Ligu šampiona, Ligu Evrope, ali i Super Ligu Srbije. Pored toga, na Arena Sport kanalima biće dostupna najbolja košarkaška takmičenja, poput NBA i ABA lige, dok je Eurosport poznat kao dom za biciklizam, vrhunski tenis, zimske sportove i Olimpijske igre.

HypernetYettel_2.jpg 
,
,Hipernet TV nudi sve sportske sadržaje na jednom mestu, odlično organizovane po sportovima, takmičenjima i ligama. Hipernet TV je i idealan spoj sa Hipernet brzim optičkim internetom. Pored toga, nudimo Hipernet TV kao poseban servis, koji se može gledati odvojeno, bez obzira na to gde se nalazite u Srbiji. Jedini preduslov je da korisnik ima Internet konekciju, bez obzira na tehnologiju i operatora koji je pruža. Na taj način, u okviru Hipernet ponude, moguće je izabrati kombinaciju optičkog interneta i digitalne televizije, ali i samo jednu od ovih usluga pojedinačno”, rekao Nenad Hasura, direktor fiksnih i digitalnih usluga u Yettelu.

Yettel je među vodećim mobilnim operatorima u Srbiji, a kao provajder kućnog interneta, televizije i fiksne telefonije, isključivo koristi optičku mrežu, koja garantuje izvanrednu brzinu interneta i kvalitet servisa gde god da su dostupni. Sa najrelevantnijom ponudom TV kanala, Hipernet TV je savršen izbor za kućnu zabavu čitave porodice.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi