Yettel akcija: smart televizori uz Hipernet Duo i Trio pakete

Nova Yettel akcija nudi novim korisnicima Hipernet paketa da kupe Smart TV uređaje na 24 mesečne rate, a u ponudu spadaju dva različita LG modela televizora

Yettel akcija: smart televizori uz Hipernet Duo i Trio pakete

Novi korisnici Hiperneta od danas, uz Hipernet Duo i Trio pakete mogu da kupe i Smart TV uređaje na 24 mesečne rate. Ova Yettel akcija trenutno podrazumeva dva različita modela LG Smart TV uređaja, dijagonale 43 i 55 inča, a rata  mesečno iznosi 899 i 1399 dinara. 

Hipernet ponuda je sada zaokružena. Pored optičkog interneta, TV platforme i fiksne telefonije, sada su tu i uređaji, kako bi korisnici mogli da koriste sve prednosti digitalne televizije i novih tehnologija. Smart televizori omogućavaju instaliranje svake aplikacije koja se nalazi na Google Play Store-u, zahvaljujući modernom operativnom sistemu i opciji povezivanja na internet“, rekao je Slobodan Papak, menadžer segmenta fiksnih usluga u Yettelu.

Smart TV uređaji omogućavaju korišćenje velikog broja  TV aplikacija,  i to sve uz visok kvalitet slike, kontrasta i boja.

„Nakon dve godine na tržištu, baza korisnika konstantno raste i njihovo iskustvo je odlično. Pored raznovrsnog sadržaja, stabilnog optičkog interneta, od nedavno je lansirana i Smart TV aplikacija. Tako da je sada moguće i bez dodatnih uređaja, na modelima koji će biti u ponudi, gledati sadržaj dostupan na Hipernet platformi, dodaje Slobodan Papak.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. msimicyu

    Bilo bi lepo da se napiše i koji su televizori u pitanju. Moja malenkost je na osnovu slike na televizoru zaključila da je u pitanju UR78003LK.

    Ako je taj televizor u ponudi postoji misterija na netu oko toga koja je vrsta panela i koliko nita je osvetljenje panela.

    Mada za tu cenu možda ne treba ni postavljati pitanja...

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi