Ford Sync na 5 miliona vozila

Kompanija Ford je danas objavila da je njihov sistem za konekciju Sync do sada ugrađen u pet miliona vozila. Prvi čovek Forda za tehnološke inovacije Pol Maskarenas izjavio je da u svetu sa više od milijardu pametnih telefona, kompanija očekuje da će interakcija sa mobilnim telefonima biti jedan od glavnih faktor

Kompanija Ford je danas objavila da je njihov sistem za konekciju Sync do sada ugrađen u pet miliona vozila. Prvi čovek Forda za tehnološke inovacije Pol Maskarenas izjavio je da u svetu sa više od milijardu pametnih telefona, kompanija očekuje da će interakcija sa mobilnim telefonima biti jedan od glavnih faktora u strategiji razvoja automobila. Ford je 2005. godine u saradnji sa Microsoftom stvorio Sync sistem, koji se integriše sa mobilnim telefonima i omogućava razne operacije, kao što su pozivanje, kontrola muzike ili glasovne komande. Sistem je naravno dodatno razvijan tokom godina. Prema Microsoftu, budući Sync sistemi će podrazumevati cloud konekciju, dodatne senzore i procesiranje uobičajenog govora.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi