Pojavio se prvi trejler za The Last of Us, televizijsku seriju rađenu po čuvenoj igri

Ekranizacija popularnih video igara je postala omiljeni sport u poslednjih nekoliko godina, a uskoro nam na HBO stiže The Last of US.

Jedna od najpopularnijih video igara dobija svoju televizijsku adaptaciju. Koliko ste puta to čuli u poslednjih pet godina? The Witcher, Halo, Arcane, Resident Evil, DOTA… Za neke je bolje da nikada nisu ni počinjali. Nadamo se da će The Last of Us da bude drugačija.
Do sada, sve što smo mogli da vidimo bile su nezvanične fotografije sa snimanja, a sada je tu prvi zvanični (i veoma kratki) tizer koji nas upoznaje sa vizuelnim identitetom ove dolazeće televizijske serije.
Kvalitetan pedigre
Može se video igri The Last of Us možda zameriti nešto lošiji gejmplej, ali svaki drugi aspekt ovog bisera industrije video igara je skoro pa savršen, a ono što stoji na pijedestalu svakako jeste neverovatna emotivna priča koju su majstori iz razvojnog studija Naughty Dog uspeli da ispričaju. Onakav kraj, koji naravno nećemo spojlovati, retko je viđen u bilo kom segmentu zabavne industrije, pa je tako uzbuđenje zbog dolazeće adaptacije i više nego očigledno.
tlou.jpg
Međutim, nije samo do pedigrea Last of Us, već i do kompanije koja je zaduženma za adaptaciju. HBO tradicionalno ne preza od realističnih i često brutalnih televizijskih serija vernih izvornom materijalu, pa tako teško da bismo mogli zamisliti bolju mrežu koja bi bila zadužena za adaptaciju ovako voljene video igre.
Za kraj, tu je i pedigre same glumačke postave od koje očekujemo zaista mnogo. Pedro Paskal kao Džoel, Bela Remzi (setimo se samo njene role u Igri prestola) kao Eli, Nik Oferman kao Bil, a tu je i Gabriel Luna kao Tomi… Stvarno, odlična su ovo imena za koja ne verujemo da će razočarati.

Prvi tizer
Što se tiče prvog oficijelnog tizera, dobili smo malo toga, ali opet dovoljno da nam se svet koji su tvorci ove televizijske serije stvorili dopadne. Uvodni kadar na snegu je odličan, a tu je i i legendarna Džoelova replika “You have no idea what loss is”. Pored toga, Nik Oferman izgleda verno Bilu iz video igre, a ono malo od scenografije što smo uspeli da vidimo se takođe čini veoma dobro. U ovom trenutku još uvek ne postoji tačan datum početka prikazivanja, ali očekuje se rana 2023. godina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi