911 Operator je nova besplatna igra na Epic Games

Ako ste gledali razne serije sa operaterima koji rade u pozivnim centrima za hitne slučajeve, evo prilike da kroz igru 911 Operator iskusite kako je to u praksi

911 Operator je nova besplatna igra na Epic Games

Kao što ime kaže 911 Operator je igra u kojoj ste u nimalo lakoj ulozi operatera koji rešava hitne slučajeve. Za razliku od naših odvojenih brojeva za hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, u većini sveta, pa i u SAD vam se prvo javlja operater koji vam pomaže ili dalje prosleđuje poziv kod odgovarajućih službi.

Upravo zato kažemo da je posao u ovoj igri sve osim lak. Na vama je da se javljate na dolazeće pozove, reagujete kako treba i dajete jasne instrukcije oko prve pomoći, saveta, ili da ih prosleđujete nadležnim službama. Naravno, ima i poziva koje treba prosto ignorisati, ali to ćete videti i sami.

Nepredvidivi deo ove igre je taj što sa druge strane može biti osoba koja je veoma bolesna ili povređena, terorista ili tinejdžer kojem je dosadno kod kuće. Na vama je da procenite šta raditi u svakoj od ovih situacija.

Igra raspolaže sa hiljadama gradova širom sveta, a Free Play režim vam daje mogućnost da odaberete grad u kojem želite da budete operater. Igra će preuzeti mapu, ulice, adrese i infrastrukturu službi hitne pomoći. Pored toga možete i odabrati Career režim i probati da se izborite sa 6 gradova sa jedinstvenim događanjima – na primer zemljotresima u San Francisku ili bombaškim napadima u Vašingtonu.

Na raspolaganju su vam brojne policijske, vatrogasne i sanitetske jedinice. Snage mogu koristiti različita vozila (od običnih ambulantnih vozila do policijskih helikoptera), osnovnu opremu (npr. pancire, komplete prve pomoći i tehnički alat) i sastoje se od članova tima sa različitim sposobnostima.

Igra je besplatna od 14. 09. 2023. u 17h do 21. 09. 2023. u 17h, kada će nas Epic sačekati sa novom igrom ili igrama. 911 Operator možete preuzeti sa ovog linka, a s obzirom na to da je izašla pre sedam godina, igra radi lepo bukvalno na petnaest godina starom računaru, a menja odlični Spelldrifter.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi