Spelldrifter je odlična taktička RPG igra koja je besplatna na Epic Games

Spelldrifter kombinuje pozicionu taktičku igru sa poteznim RPG-om koji uključuje elemente igre sa kartama kreirajući hibridni sistem koji odlično funkcioniše

Spelldrifter je odlična taktička RPG igra koja je besplatna na Epic Games

Do 14. septembra imate vremena da ubacite Spelldrifter u svoju Epic Games biblioteku i da ga zadržite zauvek, umesto da platite 20 USD.

Ovonedeljna igra je hibridni taktički RPG naslov koji uvodi sistem igre sa kartama kako bi spojio najbolje od oba sveta. Na vama je da pazite na resurse koji su vam na raspolaganju korišćenjem i vreme i prostor. Inovativni Tick sistem ove igre tera vas da drugačije posmatrate strategiju igre s kartama.

Sa svakom akcijom igrača, vaši i protivnički potezi se prepliću na jednoj vremenskoj liniji. Savladavanjem vremenske linije, igrači stiču veliku prednost u borbi koja vam omogućava da lakše pobeđujete.

Izaberite svoju grupu heroja, napravite svoje špilove karata i upustite se u avanturu duboko u Starfall svetu, dok tražite ulaz u misteriozni lavirint.

U pitanju je naslov iz 2019. koji zbog specifične grafike ne zahteva uopšte jak hardver, a igra će raditi na osrednjem pametnom telefonu od pre nekoliko godina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi