Age of Empires Mobile stiže 17. oktobra na Android i iOS

Nova mobilna verzija legendarne strategije Age of Empires, razvijena od strane TiMi Studio Group i World’s Edge, izlazi 17. oktobra na Android i iOS

Age of Empires Mobile stiže 17. oktobra na Android i iOS

Age of Empires Mobile, nova igra iz kultne serije strategija u realnom vremenu Age of Empires, sprema se za globalnu objavu. Dugoočekivana mobilna igra dolazi na Android i iOS 17. oktobra.

Razvijena od strane TiMi Studio Group u saradnji sa World’s Edge, igra obećava da će pružiti svež, a opet prepoznatljiv doživljaj za fanove, nudeći ključne elemente legendarne igre u novom, mobilno prilagođenom formatu.

Najava je objavljena na platformi X, a post je prati trejler

Igra, koja sadrži više modova za jednog igrača, omogućiće korisnicima da izgrade svoje carstvo u srednjovekovnom okruženju koje uključuje istorijske lokacije i ličnosti, složena bojišta i realistična oružja. Počevši od samo jedne ispostave, vaše strateške odluke i savezi biće ključni za transformaciju vašeg skromnog carstva u moćnu civilizaciju.

Ali to nije sve. Jedan od ključnih aspekata igre je mogućnost da korisnici vode svoje vojske koristeći legendarne istorijske heroje, od Darija Velikog do Jovanke Orleanke.

Svaki od ovih likova imaće jedinstvene veštine i talente koje korisnici mogu iskoristiti kako bi stekli stratešku prednost na bojnom polju. Fanovi originalnih Age Of Empires koji željno iščekuju da isprobaju ovu igru na svom mobilnom uređaju neće morati još dugo da čekaju, a pred-registracija je već moguća na sajtu kompanije Aeomobile.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi