Akciona sajber-pank poslastica i logička indi igra za sve uzraste, besplatne do sutra na EpicGames

EpicGames nudi za svakog po nešto: akciona-sajber pank poslatica DeusEx: Mankind Divided i logička indi igra The Bridge su besplatne do sutra u 17 časova

Akciona sajber-pank poslastica i logička indi igra za sve uzraste, besplatne do sutra na EpicGames

Ukoliko do četvrtka, odnosno sutra u 17 časova odete na svoj EpicGames nalog dobijate priliku da besplatno preuzmete dve igre koje nakon toga mogu da budu vaše zauvek. Jedna od njih je akciona sajber-pank poslastica pod nazivom DeusEx: Mankind Divided sa oznakom Pegi 18 što znači da sadrži ekstremno nasilje i ne baš fin rečnik, pa se ne preporučuje deci, dok je s druge strane prisutna i logička indi igra za sve uzraste The Bridge sa Pegi 3 rejtingom.

Sajber-pank poslastica DeusEx: Mankind Divided

Deus-Ex: Mankind Divided je sajberpank RPG akciono-avanturistička igra u kojoj vaši izbori imaju trajne posledice. Igrate je kao Adam Džensen, tajni operativac koji namerava da uništi iluminate, mračnu grupu koja pravi zaveru protiv čovečanstva koje hoće da kontroliše.

Nalazite se u 2029. godini, a mehanički uvećani ljudi su otpadnici društva koji žive potpuno odvojedno od ostatka ljudi. Iskusni tajni operativac Džensen je primoran da deluje u svetu koji je prezreo njegovu vrstu. Naoružan arsenalom najsavremenijeg oružja, on mora da izabere pravi pristup, kao i saborce kojima će da veruje kako bi razotkrio ogromnu svetsku zaveru.

Na strani sistemskih zahteva ono što vam je potrebno da biste igru uopšte pokrenuli je Windows 7.71SP1 (64-bit) ili noviji operativni sistem, sa procesorom koji je u rangu Intel Core i3-2100 ili ekvivalentni AMD CPU. Biće vam potrebno i bar 8 GB RAM-a, zajedno sa grafičkom kartom na nivou AMD Radeon HD 7870 ili Nvidia GeForce GTX 660, kao i podrška za DirectX 11.

Slobodan prostor možda može da napravi problem jer vam treba 45 GB interne memorije, kao i Epic ID verifikacija pri prijavljivanju na nalog jer igra nije za sve uzraste. Preporučeno je da ipak koristite Windows 10 (64-bit), sa procesorom koji je Intel Core i7-3770K ili AMD FX 8350 Wraith i da imate RAM od 16 GB.

Grafičke karte koje će dati bolji doživljaj igre su AMD Radeon RX 480 ili Nvidia GTX 970, kao i podrška za DirectX 12, a preporučeno je da umesto minimalnih 45 GB, imate 55 GB slobodnog prostora.

Logička indi igra The Bridge

Takođe avanturistička, ali logička indi igra The Bridge primerenija je i deci, s obzirom na to da nosi oznaku Pegi 3, tako da je pogodna za sve uzraste. To je logička igra koja primorava igrača da preispita svoje predrasude o fizici i perspektivi.

U igri Isak Njutn se sastaje sa M.C. Ešerom, a vi morate da manipulišete gravitacijom da biste redefinisali plafon kao pod dok se upuštate u skoro nemoguće arhitekture. Istražujete sve teže svetove u igri, od kojih je svaki posebno detaljan i dizajniran tako da vam ostavi izražen osećaj intelektualnog dostignuća.

The Bridge predstavlja primer igre i kao umetničke forme, sa jako lepo ručno nacrtanom umetnošću u stilu crno-bele litografije. U igri imate 48 zagonetki koje izazivaju vaš um, a možete da otključate i alternativnu verziju igre nakon što završite priču, uključujući alternativne verzije svake od 24 glavne zagonetke, a uz to možete i da premotavate vreme.

Sistemski zahtevi za ovu igru su dosta niži nego u slučaju DeusEx, i minimalno bi trebalo da imate Windows 8 OS, procesor koji radi na 1 GHz, RAM od 512 MB, grafičku kartu na nivou Intel HD Graphics 4000, podršku za DirectX 9 kao i 400 MB slobodnog prostora. Preporučeno je da koristite Windows 10, procesor koji radi na 2 GHz, RAM od 1 GB kao i grafičku u rangu sa Nvidia GeForce GT 750m i istu DirectX 9 podršku.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi