Ako želite da prođete kroz Diablo IV battle pass, moraćete da napravite potpuno novog lika

Predstojeći Diablo IV battle pass će zahtevati od igrača da naprave potpuno novog lika, i da sve što su do sada postigli u igri ostave sa strane

Ako želite da prođete kroz Diablo IV battle pass, moraćete da napravite potpuno novog lika

Igrači trenutno najpopularnijeg RGP-a, Diablo IV, moraće da započnu potpuno novu avanturu ukoliko žele da istraže sve što predstojeći battle pass ima da ponudi.

Ova vest dolazi direktno od Roda Fergusona, generalnog menadžera Diablo franšize, koji je potvrdio da će igrači morati da naprave novog lika kako bi učestvovali u sezonskim misijama i, naravno, battle pass-u, javlja TechRadar.

Dakle, ako ste već uložili stotine sati u svog lika, Blizzard očigledno kaže – nikom ništa. Ne samo da ćete morati da pravite novog lika i ostavite po strani sve što ste do sada postigli, ovo ćete morati da radite za svaku novu sezonu i odgovarajući battle pass u budućnosti, ako želite da otključavate stvari iz battle pass-a, naravno.

Ferguson je objasnio da će “nove sezonske mehanike i funkcije doći nakon završetka kampanje, tako da bi trebalo da se fokusirate da je završite sada, kako biste mogli da je preskočite kada sezona počne”.

Dodao je da “kampanju treba završiti samo jednom”. Sezonski sadržaj, koji nam stiže sledećeg meseca, uključuje ekskluzivan loot, embleme i titule. Blizzard planira da lansira battle pass sredinom jula, i prvih 27 nivoa će biti besplatno, dok ćete za Premium verziju koja ima ukupno 63 nivoa, morati da izdvojite 10 dolara.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi