Battle.net platforma sada može da se pohvali i originalnim Diablo i Warcraft naslovima

Gejming prodavnica kompanije Blizzard, odnosno Battle.net platforma od sada će u ponudi imati originalne Warcraft naslove: Orcs and Humans i W2, kao i Diablo

Battle.net platforma sada može da se pohvali i originalnim Diablo i Warcraft naslovima

Blizzard je nedavno najavio da su tri njegove klasične igre, Warcraft: Orcs and Humans, Diablo i Warcraft 2, sada dostupne na Battle.net platformi. Ova vest iznenađuje mnoge ljubitelje jer ove igre ranije nisu bile dostupne na ovoj platformi. Tako se Battle.net platforma posle tri, odnosno četiri godine pridružuje GOG-u, tačnije posle perioda koliko su ove igre dostupne tamo.

Na početku je izgledalo da je Blizzard prepustio ponovno izdavanje svojih ranijih naslova GOG-u dok se kompanija fokusirala na remaster nekih svojih drugih popularnih igara. Međutim, stvari su se promenile od kako je u vlasništvo stupio Microsoft, jer su originalni Warcraft, Diablo i Warcraft 2 pronašli svoj put na Battle.net prodavnicu. Ovi ponovno izdati naslovi sadrže različite funkcije, uključujući originalne režime za više igrača kao i ekspanzije.

Originalna Warcraft igra uključuje dve desetine misija koje obuhvataju dve kampanje. Igrači mogu da pomognu ljudskoj rasi da odbrani svoj dom od invazije orka ili voditi Horde u njihovom nemilosrdnom osvajanju. Osim toga, gejmeri mogu da učestvuju i u prilagođenim igrama kako bi unapredili svoje veštine ili da se takmiče protiv drugih u prilagodljivim mečevima u režimima za više igrača na 21 mapi.

Kada je u pitanju Diablo, ovaj naslov ima iste tri klase kao i kada je prvobitno izdat, kao i režim za više igrača do najviše četiri, te 16 nivoa starih, nasumično generisanih tamnica za sakupljanje plena i unapređivanje svog lika.

Na kraju, Warcraft 2 dolazi sa  dve originalne kampanje sa 28 misija, sadržajem ekspanzije Beyond the Dark Portal, uređivačem mapa i onlajn mečevima za osam protivnika.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Videćemo novi 24ultra sa novim Snapdragon...

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi