Besplatne igre na Epic Games: Zavedite red u džungli i spasite čovečanstvo

Dve ovonedeljne besplatne igre su The Silent Age - post-apokaliptična avantura sa zagonetkama, i Tunche, akcija u kojoj pokušavate da zavedete red u džungli

Besplatne igre na Epic Games: Zavedite red u džungli i spasite čovečanstvo

The Silent Age je jedna od dve besplatne igre, a u pitanju je takozvana point-and-click avantura, koja vam dozvoljava da putujete kroz vreme i otkrijete veliku misteriju iza nestanka čovečanstva i kako da spasete svet od izumiranja.

Džo je domar, glavni lik koji ima nimalo lak zadatak da spase čovečanstvo od izumiranja. Uz pomoć misterioznog uređaja za putovanje kroz vreme, treba da istražite čudesnu sadašnjost iz 1972. i post-apokaliptičnu budućnost 2012. godine, rešavajući zagonetke i otkrivajući istinu iza propasti čovečanstva.

Uz duboku priču, izazovne zagonetke i minimalistički umetnički stil, The Silent Age je nezaboravno iskustvo igranja. Igra vam postavlja samo jedno pitanje: možete li vi, kao običan domar Džo da odgovorite na izazov i postanete heroj potreban čovečanstvu?

Ova igra inače košta 9 evra, a preporučena konfiguracija je malo naprednija od vašeg pametnog sata: Windows 10, 2,4 GHz Core i3 CPU, 4 GB memorije i GeForce GT 750M, uz slobodna 4 GB na HDD/SSD-u.

Tunche je druga besplatna igra koja se od The Silent Age dijametralno drugačija. Tunche je biće velike moći, koje je poludelo i sada zla stvorenja preuzimaju džunglu. Na vama je da pomognete Rumi i njenim prijateljima da otkriju istinu iza Tunche-ovih postupaka i povrate mir u džungli Amazona.

Tunche možete igrati sami ili sa nekim (bolje), a za razliku od The Silent Age, treba vam malo brži CPU: četvorojezgarni na 3,2 GHz, 8 GB RAM-a i integrisana grafika.

Obe besplatne igre možete da zadržite za vjek i vjekova, ako ih ubacite u biblioteku svog Epic naloga do 6. aprila u 17h.

Naredne nedelje – Dying Light Enhanced Edition

Prava poslastica je i što je Epic otkrio da je naredne nedelje (06. 04. 2023. od 17h do 13. 04. 2023. u 17h) na tapetu Dying Light Enhanced Edition, odlična zombi akcija iz 2016. godine, možda i jedna od najboljih ovog žanra. Pored nje, stiže nam i Blazing Sails, PvP piratska akcija za dominaciju nad otvorenim morem.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi