Call of Duty: Modern Warfare 3 stiže 10. novembra

Ljubitelji FPS igara neće morati dugo da čekaju na igranje Call of Duty: Modern Warfare 3 jer on izlazi 10. novembra, objavljeno je u zvaničnom tizer trejleru

Call of Duty: Modern Warfare 3 stiže 10. novembra

Sledeća igra u dugotrajnoj seriji pucačina biće Call of Duty: Modern Warfare 3, a razvija je tvorac franšize Sledgehammer Games. Ona zvanično stiže 10. novembra, najavljeno je u zvaničnom video tizeru objavljenom na Twitter, odnosno X društvenoj mreži.

Logo nove igre ispisan je crvenim slovima i rimskim brojevima, poput onoga što smo videli i kod Call of Duty: MW 2. Ovo će biti prvi put još od originalne triologije Call of Duty koja je trajala od 2003. do 2006. godine da novi naslov dolazi odmah nakon prethodnog iz iste serije.

Naime, praksa je da se angažuju različiti razvojni timovi da kreiraju naizmenične naslove, što znači duži razvojni ciklus od dve do tri godine. Takve podfranšize u seriji uključuju Black Ops, Vanguard i WW2.

Tvorac nove igre, Sledgehammer Games osnovan je 2009. i ekskluzivno je pravio Call of Duty naslove od kojih je prvi originalni Call of Duty: Modern Warfare 3 pravljen zajedno sa Infinity Ward još 2011. godine. Tako se pravi pun krug, jer je Sledgehammer Games asistirao u svakom glavnom naslovu još od ponovnog pokretanja Call of Duty: Modern Warfare serije 2019.

Novi deo igre izgleda kao delimični novi početak serije, jer deli neke likove i ključne tačke zapleta sa svojim prethodnikom. To održava nastavak priče svežom uprkos utabanom terenu, te će njeni ljubitelji imati nova iznenađenja kojima mogu da se raduju. To je takođe i nastavak koegzistencije besplatne borbene igre Call of Duty: Warzone 2.

U protekle tri godine, ova masovno popularna onlajn igra je doživela veliki uspeh na PC, Xbox Series X i PS5 platformama. Potvrđeno je i da se njena prethodna iteracija, Call of Duty: Warzone gasi 21. septembra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi