Druga prilika da spasite svet u Loop Hero - jer je opet besplatan na Epic Games

Ko nije stigao da ugrabi priliku i besplatno spasi svet u Loop Hero, strateškoj, RPG igri sa kartama, sada ima drugu šansu jer je opet besplatna na Epic Games

Druga prilika da spasite svet u Loop Hero - jer je opet besplatan na Epic Games

Do četvrtka u pet popodne, svi koji nisu ugrabili prvu šansu da besplatno dodaju odličnu, RPG stratešku Loop Hero igru u svoju biblioteku na Epic Games Store, imaju drugu priliku za to. Naime, igra ruskih proizvođača gde možete da menjate i spasite svet od zlog Lich-a koji ga je bacio u vremenski procep (loop), već je bila besplatna u decembru 2021. godine. Oni koji su je tada dodali na svoj Epic nalog prisvojili su je zauvek, što je sada omogućeno i onima koji su tu šansu propustili.

U ovoj RPG, strateškoj zavrzlami umesto da direktno kontrolišete lika kojeg igrate, menjate svet tako što birate karte sa potezima koji će se potom desiti u priči. Lich, zli junak je bacio svet u vremenski procep i njihovim stanovnicima priredio haos.

Da biste nešto promenili, koristite špil mističnih karata kako biste postavili neprijatelje, zgrade i teren duž svake od jedinstvenih ekspedicija koje mora da pređe hrabri spasitelj. Heroje možete oporaviti i opremiti ih moćnim plenom za bitke koje treba da vode, kao i da proširite kamp preživelih kako biste pojačali svaku avanturu koja se dešava u vremenskom procepu.

Pre svake ekspedicije, može se izabrati neki od klase likova koji se otključavaju kao i špil karata kojim ćete se služiti u avanturi. Nijedna ekspedicija nije ista kao ona pre nje, a ravnotežom među karatama koje birate povećavate svoje šanse za preživljavanje, dok istovremeno prikupljate plen i resurse za svoj kamp i ubijate preteća stvorenja.

Kako bi se prekinuo Lich-ov vremenski procep, heroji će morati da savladaju niz „nečastivih šefova – čuvara“ tokom velike sage koja je zahvatila svet.

Za to će vam biti potreban RAM od minimum 2 GB i slobodan prostor veličine 200 MB. Ukoliko koristite Windows operativni sistem, igra može raditi i na verzijama Windows 7, 8.1 i 10 (x64), sa minimum grafičkim kartama kao što je prastari GeForce 7300 GT (512 MB). Procesori koji su vam potrebni su Intel Core2 Duo E4500, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+. Dakle, prosečan računar iz 2008. godine, ako je neki takav danas ostao u životu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi