Epic Games Store besplatno poklanja igru i in-game predmete u vrednosti od skoro 100 dolara

Novi Epic Games Store giveaway nudi besplatnu F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch igru i ekskluzivne predmete za Olympic Go!

Epic Games Store besplatno poklanja igru i in-game predmete u vrednosti od skoro 100 dolara

Epic Games je promenio svoju nedeljnu ponudu besplatnih igara. Dok su korisnici mogli da preuzmu Arcade Paradise i Maid of Sker, sada su dostupni F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch i skupi in-game predmeti za Olympic Go! Paris 2024.

Napominjemo da morate imati Epic Games nalog da biste učestvovali u ovim besplatnim akcijama.

Kako je očekivano u ovakvim situacijama, Epic Games je snizio cenu F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch na $0.00, a inače košta $29.99. F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, je igra inspirisana žanrom platformske avanture.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Zahteva najmanje AMD FX 8320 ili Intel Core i5-6400 procesor, 8 GB RAM-a i AMD Radeon R9 280 ili NVIDIA GeForce GTX 960 GPU sa 2 GB VRAM-a. Izdavač Antiidelay preporučuje korišćenje igre sa 16 GB RAM-a i GPU-om sa 6 GB VRAM-a poput GeForce GTX 1060 modela.

Pored toga, Epic Games je odlučio da pokloni ‘exclusive outfits pack’ za Olympic Go! Paris 2024, besplatnu igru koja sadrži dvanaest mini-igara sa ciljem da izazove uzbuđenje koje donosi duh Olimpijskih igara.

Dok je Olympic Go! Paris 2024 dostupna za više platformi, Epic Games outfits pack može se koristiti samo sa Windows verzijom koju Epic Games prodavnica inače distribuira. Ovi dodaci za igru uobičajeno se prodaju za $54.99, što dovodi ukupnu vrednost poklona ove nedelje na sumu od $84.98, prenosi Notebookcheck.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi