Epic Games Store poklanja nove igre u vrednosti od skoro 80 dolara

Epic Games vam ove nedelje poklanja dve igre i dodatke u vrednosti od skoro 80 dolara

Epic Games Store poklanja nove igre u vrednosti od skoro 80 dolara

Epic Games Store je ove nedelje pojačao svoju redovnu ponudu besplatnih igara, nudeći dve igre i razne besplatne predmete za Apex Legends.

Nakon što je prošle nedelje poklanjao LumbearJack, sada je na red došla besplatna ponuda za DNF Duel i CYGNI: All Guns Blazing, igru koju je nedavno izdao Konami.

CYGNI: All Guns Blazing je definitvno glavna atrakcija ove nedelje, uprkos tome što je objavljena tek 5. avgusta. Igra, koja se obično prodaje po ceni od 29,99 dolara, dobila je prosečnu ocenu od 81/100 na Metacritic-u, ali je dobila samo 58% pozitivnih korisničkih recenzija na Steamu. Važno je napomenuti da igra ima visoke preporučene sistemske zahteve:

  • Procesor: AMD Ryzen 5 5600/Intel Core i5-12400
  • RAM: 16 GB
  • Grafička kartica: AMD Radeon RX 6600XT/NVIDIA GeForce RTX 3060 (6 GB VRAM)
  • Porstor na disku: 25 GB
Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Pored toga, ovonedeljna ponuda uključuje Conduit Free Unlock Bundle za Apex Legends, popularnu besplatnu battle royale igru. Ovaj paket sadrži Epic Skin za Flatline pod nazivom “Aqua Flow” i novog karaktera Conduit.

Korisnici Epic Games Store-a takođe mogu ponovo preuzeti DNF Duel besplatno, nakon što je prethodno bio dostupan krajem prošle godine. Igra se inače prodaje po ceni od 49,99 dolara, čime ukupna vrednost ovonedeljne ponude dostiže 79,98 dolara. Za igranje DNF Duel na Windows platformi preporučeni su sledeći hardverski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-3770
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 660
  • Prostor na disku: 20 GB

Ova ponuda donosi sjajnu priliku za ljubitelje igara da prošire svoju kolekciju bez potrošenog novčića, prenosi Notebookcheck

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi