Epic Games vam poklanja Redout 2 i Idle Champions of the Forgotten Realms koje možete odmah preuzeti

Svi vole besplatne igre, a ko tvrdi suprotno, verovatno ne govori istinu. Epic Games Store svake nedelje nudi besplatne igre koje svi mogu da preuzmu i uživaju u njima

Epic Games vam poklanja Redout 2 i Idle Champions of the Forgotten Realms koje možete odmah preuzeti

Praćenje besplatnih igara i šta je sve na repertoaru najvećih gejming servisa, može biti mukotrpan posao. Ove nedelje Epic Games vam nudi par zanimljivih igara, ali zapamtite da će vam biti potreban Epic Games Store nalog za preuzimanje besplatnih naslova. Najlepše od svega je što ne morate da ostavljate broj platne kartice da biste preuzeli besplatne igre.

Besplatno preuzmite Idle Champions of the Forgotten Realms i Redout 2

U igri Idle Champions of the Forgotten Realms, igrate kroz DnD iskustvo, boreći se i prolazeći kroz razne situacije kao poznati šampioni iz Forgotten Realms univerzuma.

Osnovna igra je besplatna za igranje, a svaki mesec, programeri ažuriraju igru sa potpuno novim funkcijama i događajima. Današnja ponuda Epic Games Store-a daje igračima jedinstveni Duke Ravengard’s Champions of Renown Pack, koji igračima donosi predmete u igri vredne preko 100 dolara.

Preuzmite: Idle Champions of the Forgotten Realms

Redout 2 je brza, anti-gravitaciona trkačka igra sa zapanjujućim vizuelnim efektima, prilagodljivim trkačkim vozilima i različitim modovima igre. Igrači mogu potpuno uroniti u svet anti-gravitacionog trkanja. Igra sadrži brzu akciju, izazovne staze i konkurentni multiplayer mod, što je čini savršenom za ljubitelje trkačkog žanra.

Preuzmite: Redout 2

Idle Champions of Forgotten Realms i Redout 2 su besplatni za preuzimanje od 13. do 20. juna. Nakon toga, sledeće nedelje će biti ponuđene nove igre.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. lepi kokan

    Нико не воли бесплатне игре, зато им је и цена таква.
    Са друге стране, присвојити игре које се плаћају, и то извести "по набавној цени", је друга ствар...

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi