Europa Universalis IV, jedna od najboljih strategija na poklon od Epic Games

Na desetogodišnjicu legendarne strategije Europa Universalis IV koja i dalje košta 40 USD na većini online platformi, Epic Games je odlučio da vas počasti

Europa Universalis IV, jedna od najboljih strategija na poklon od Epic Games

Imate vremena do 17. avgusta u 17h da se prijavite na svoj Epic Games nalog i ubacite Europa Universalis IV u biblioteku, da biste je zadržali u trajnom vlasništvu.

U pitanju je kombinacija simulacije i strategije koja vodi jednu od nacija od perioda renesanse do revolucije u kompleksnoj simulaciji ranog modernog sveta. Od vas se očekuje da savladate umetnost ratovanja, diplomatije i trgovine, kako biste mogli da oblikujete i promenite istoriju naroda koji vodite.

Ova igra vam daje mogućnost da napravite svoju imperiju i započnete globalnu dominaciju, kroz vekovnu vladavinu nacije koju odaberete. Poznata po tačnim istorijskim podacima i dešavanjima, ova igra je idealna za sve koji vole istoriju Evrope i sveta. Pored kampanje za jednog igrača, tu je i kooperativna multiplayer verzija koja vam dozvoljava da se igrate zajedno sa nekoliko saigrača kako biste kontrolisali jednu naciju.

Ako spadate u grupu naprednih korisnika, uvek možete da napravite prilagođenu igru u kojoj možete kontrolisati sve parametre igre. Napomenućemo da osnovna igra košta 40 USD, ali da ima još 43 dodatna paketa preko kojih možete proširiti igru. Na primer možete dodati Kozake, El Dorado ili treće Rimsko carstvo, što ovu igru čini zabavnom i izazovnom za igranje iznova.

Iako je stara desetak godina, ipak vam treba fin hardver iz 2013. godine, da bi sve radilo kako treba. Četvorojezgarni CPU, 4 do 8 GB RAM-a i grafika klase Radeon RX570, koje se, nakon sunovrata rudarenja kriptovaluta mogu pronaći i za manje od 50 evra.

Orwell: Keeping an Eye on You

Pored Evropa Universalis IV, Epic poklanja i naslov Orwell: Keeping an Eye on You, dobro ocenjenu narativnu simulaciju. Od vas se očekuje da istražite živote sugrađana i otkrijete tragove koji će vas odvesti do odgovornog za seriju terorističkih napada… Ovu igru takođe možete preuzeti do 17. 08. u 17h preko ovog linka.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi