Fallout 3 i Evoland besplatni na Epic Games

Kraj godine je uglavnom vreme kada Epic Games poklanja baš dobre igre svojim članovima, a ove nedelje su na tapetu Fallout 3: GOTY i Evoland Legendary Edition.

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji serijal postapokaliptičnih PRG igara, posebno 3. deo Fallout serijala jedan je od omiljenih kod publike. Kao po običaju, Vault-Tec inženjeri su radili danonoćno na interaktivnoj reprodukciji života u Wasteland-u da biste uživali iz udobnosti svog sopstvenog trezora.
Fallout 3 ima veliki svet otvorenog tipa, jedinstveni sistem borba, realistični vizuelni prikaz (za 2008. godinu), veliki izbor igrača i neverovatan sastav dinamičnih likova. Svaki minut je borba za opstanak protiv užasa spoljašnjeg sveta — radijacije, super mutanata i neprijateljskih mutiranih stvorenja.
Srećom, igre iz 2008. godine nisu previše zahtevne, pa ako imate dvojezgarni procesor, 2, do 4 GB RAM-a, DirectX 9 grafiku sa 512 MB memorije, na konju ste. Fallout 3: GOTY na Epic Games košta 19,99 dolara, ali ako ga ubacite u biblioteku do 27.10.2022. godine, vaš je za vjek i vjekova.

Evoland
Evoland Legendary Edition košta isto koliko i pomenuti Fallout, tako da sa dve ove igre sebi štedite 40 dolara, ukoliko ste, naravno želeli da ih pazarite. Evoland je još jedna RPG avantura izašla u februaru 2019. godine, sa vrlo lepim ocenama publike i kritičara.
U suštini, Evoland je putovanje kroz istoriju akcionih/avanturističkih igara, koje vam omogućava da otključate nove tehnologije, sisteme igranja i grafičke nadogradnje dok napredujete kroz igru.
Inspirisan mnogim kultnim serijama koje su ostavile trag u kulturi RPG video igara, Evoland vas vodi od monohromatskih do pune 3D grafike i od aktivnih bitaka u vremenu do borbi sa šefovima u realnom vremenu, sve sa dosta humora i referenci na mnoge klasične igre.
Sve to će lepo raditi na prosečnom Core i5 procesoru od pre nekoliko godina, sa 8 GB RAM-a i osrednjom grafikom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi