Gejmeri, nadamo se da ste spremni - Svetsko prvenstvo Counter-Strike: Global Offensive počinje uskoro

I ove godine, Beograd će biti domaćin Svetskog turnira Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO) pod nazivom TWC 2016, koji će biti održan u Kombank Areni od 8. do 9. oktobra.

Beograd će biti domaćin Svetskog turnira Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO) pod nazivom TWC 2016, koji će biti održan u Kombank Areni od 8. do 9. oktobra, a zvanični računar turnira, na kome će se održavati sva takmičenja, biće OMEN X by HP Desktop, prepoznatljiv po ekstremnim performansama i namenjen gejmerima koji žele samo najbolje. Kompanija HP Inc. koja je zvanični partner ovog događaja, organizovaće razna zanimljiva dešavanja na svom štandu u Areni. Na HP štandu će se u subotu i nedelju od 10 do 16h igrati Counter Strike turnir za lokalne gejmere, a 3 prvoplasirana tima očekuju veoma vredne nagrade. Uz to, posetioci HP štanda će moći da isprobaju razne modele HP računara iz gejming segmenta, da dožive virtuelnu realnost uz HTC Vive na Omen bz HP Desktopu, da naprave privremene tetovaže kod tattoo majstora, kao i da dobiju svoje fotografije odštampane na licu mesta uz zanimljivu aktivaciju.Takođe, na HP štandu će gostovati i poznati gejmeri, a naš poznati youtuber Yasserstain će biti gost na HP štandu u nedelju 09.10. u 12 časova, pa možete doći i da sa njim porazgovarate i družite se na jednom od najvećih gejming događaja u svetu.Organizatori ovogodišnjeg TWC 2016 turnira su za sve posetioce obezbedili karte za besplatan ulaz, koje mogu preuzeti u HP Prodavnici na 2. spratu Usce Shopping Centra, tako da će svi zainteresovani imati priliku da se uvere u sjajne mogućnosti koje nudi desktop OMEN X by HP.Izvor: HP

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi