Gran Turismo 7 će iskoristiti moć PlayStation 4 konzole

Kazunori Jamauči je potvrdio ono što se pretpostavljalo, a to je da će Gran Turismo 7 iskoristiti moć PlayStation 4 konzole, ali i da će stići tek 2016. godine

Šef Polyphony Digital studija Kazunori Jamauči dao je konačno nešto više informacija u vezi njihove dugoiščekivane simulacije vožnje Gran Turismo 7. On je potvrdio da će ova igra iskoristiti moć PlayStation 4 konzole, ali je rekao i da najverovatnije neće stići pre 2016. godine. Gran Turismo 6 je objavljen u decembru prošle godine za PlayStation 3 konzolu iako je konzola nove generacije bila već mesec dana u prodaji. Polyphony Digital je tada obećao da će se Gran Turismo 7 pojaviti za PS4 što je pre moguće, nagoveštavajući objavu u 2014. godini ili početkom 2015. godine. Ipak, Kazunori Jamauči je sada govoreći za GamesTM rekao da to ipak neće moći da se postigne, jer njegov tim želi da uradi sve što je želeo da uradi sa Gran Turismo 6, ali nije mogao zbog hardverskog ograničenja konzole prethodne generacije.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi