Grime, odlična platformska tabačina je besplatna na Epic Games

Epic Games je odlučio da vas obraduje za leto, a od pre neki dan je na tapetu igra Grime, krvava akciona platforma za instant ubijanje vremena i neprijatelja

Grime, odlična platformska tabačina je besplatna na Epic Games

Grime ne prašta. Grime je akciona platforma bez milosti, ali ni od vas ne traži milost. Vi ste mutant sa oružjem umesto udova, koje vam služi da neprijatelje pošaljete u večna lovišta. Pre nego što odu kod Sv. Petra na ispovest, velika crna rupa koju imate umesto glave će ih rastaviti na sastavne delove i dozvoliti vam da ih progutate kako biste ojačali svoje mutirano telo.

Zvuči uvrnuto? Samo ste zagrebali površinu…

Moto igre je uništi-apsorbuj-rasti. Ukratko, Grime je brza i nemilosrdna igra koja vam omogućava da igrate po svom izboru, nadograđujući samo one osobine za koje smatrate da najviše odgovaraju vašem jedinstvenom stilu. Otkrićete da postoji više od jednog načina da razbijete neprijatelja dok se krećete kroz razna bizarna okruženja, upoznajete njihove stanovnike i otkrivate izvor njihovog ludila.

Igra je savršena za igranje kontrolerom i ima veoma pozitivne ocene, a puna cena po kojoj se prodaje iznosi 24,99 USD. Sve što treba da uradite je da se do 13. jula prijavite na svoj Epic nalog, odete na stranicu igre i dodate je u svoju biblioteku. Nakon toga možete da je instalirate na bilo kom računaru ili podržanoj konzoli, kada god to želite.

S obzirom na nezahtevnu grafiku, ova igra će raditi super na 10 godina starom PC-ju. Preporučene specifikacije su Core i5 CPU, 8 GB RAM-a, GeForce 960 i 10 GB slobodnog prostora.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi