Half-Life 3 stiže sa VR integracijom?

Nedavno su se pojavile informacije koje sugerišu ne samo da je Half-Life 3 stvaran, već i da bi se igra mogla pojaviti ranije nego što mislimo.

Ne postoji veliki broj igara kao što je Half-Life 3, koje su toliko isčekivane. Istovremeno, mali je broj igara koje se čekaju toliko dugo bez ikakvih vesti o njima – toliko da mnogi razmišljaju o tome da je rad na ovim igrama prekinut. Nedavno su se pojavile informacije koje sugerišu ne samo da je Half-Life 3 stvaran, već i da bi se igra mogla pojaviti ranije nego što mislimo.Anonomni korisnik je na jednom sajtu objavio podugačak tekst pod nazivom “HL3 legit s**t”, u kome se iznosi dosta detalja koji su istovremeno informativni i nejasni. Korisnik, odnosno kreator članka, čak kaže da igra neće biti linearna, ali da neće biti sandbox. Takođe, pominje se Half-Life 3 nije dizajniranb za VR, ali da će imati VR podršku u vidu ekstenzije.Treba imati na umu da je i u prošlosti bilo dosta Half-Life 3 glasina, lažnih najava, neproverenih informacija. Moguće je da je isti slučaj i sa najnovijim informacijama, tako da ih svakako treba uzeti sa dozom rezerve. Neki sajtovi, kao što je The News Independent, tvrde da ćemo igru videti u decembru 2018. godine. Ostaje nam samo da čekamo.Izvor: VR-zone

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi