Igra gde izbegavate plaćanje poreza i ujedno se borite se protiv korumpirane vlade, besplatna na Epic Games

Dok izbegavate plaćanje poreza u pravom životu možete imati probleme, ali ne i u Turnip Boy Commits Tax Evasion igri besplatnoj na Epic Games do 9. novembra

Igra gde izbegavate plaćanje poreza i ujedno se borite se protiv korumpirane vlade, besplatna na Epic Games

Ukoliko se do sledećeg četvrtka do pet popodne ulogujete na svoj Epic Games Store nalog, imate priliku da besplatno preuzmete Turnip Boy Commits Tax Evasion igru i potom je zauvek zadržite u svojoj biblioteci. U igri ste vi u stvari repa koja stvara probleme: izbegavate plaćanje poreza, rešavate zagonetke i berete useve na plantaži dok se ujedno borite protiv zveri kako biste srušili korumpiranu povrtarsku vladu.

Ukoliko volite poljoprivredu, ova igra koja je okarakterisana ujedno kao akciono-avanturistička, Indie i Casual tip biće onda pravi izbor za vas. Nakon što ste kao repa utajili porez i bili iseljeni iz svog doma, u igri morate krenuti u akciju vraćanja velikog duga gradonačelniku, koji je u igri luk – Onion.

Na putu ćete imati različite baštenske alate za rešavanje biljnih zagonetki, upoznavanje sa nesvakidašnjim voćem i povrćem, ali i borbu sa velikim i malim životinjama na plantažama. Tokom svog putovanja, treba da otkrijete šta kvari baštensku zajednicu i srušite korumpiranu povrtarsku vladu.

Igra je namenjena za jednog igrača i prati je dosta sitnih zločina, zagonetke, neprijatelji protiv kojih se borite i veliki broj neobičnih likova sa svojim pričama i problemima. U igri ćete naići na tone poreskih dokumenata koje treba da uništete kako biste zavarali tragove i uspeli da srušite korumpiranu vladu.

Obaveštenje koje Epic Store daje kada obeležite igru je i to da ona sadrži sadržaj koji nije pogodan za sve uzraste, pa možda nju ipak ne treba davati deci.

Po pitanju sistemskih zahteva kako u minimalnim, tako i u preporučenim ona ne zahteva mnogo. Dovoljno je da imate Windows 10 operativni sistem, što važi i za preporučene zahteve, procesor koji radi na bar 1,2 GHz, što može biti Intel Core i5, a GPU je zahteva onaj sa barem DirectX 10, 11 ili 12 sertifikatom. Preporučena grafička karta za igranje je Nvidia GeForce serije 700.

Prostor koji vam je neophodan da biste igrali Turnip Boy Commits Tax Evasion na računaru je samo 600 MB, a igra inače podržava više jezika: engleski, francuski, italijanski, nemački, portugalski, ruski, kineski i španski (karakterističan za Latinsku Ameriku).

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi