The Forest Quartet i Out of Line su dve odlične indie igre – besplatne na Epic Games

Epih Games nastavlja sa novim besplatnim igrama svake nedelje, a ovoga puta su to dva naslova koja možete zadržati zauvek: The Forest Quartet i Out of Line

The Forest Quartet i Out of Line su dve odlične indie igre – besplatne na Epic Games

Prošle nedelje smo imali priliku da se oprobamo kao operater u pozivnom centru i rešavamo hitne slučajeve širom velikih gradova sveta, ovoga puta Epic Games nas je počastio sa dve indie igre. U pitanju su dve odlično ocenjene igre: The Forest Quartet i Out of Line koje zajedno koštaju oko 18 evra.

The Forest Quartet

Prva od dve igre je The Forest Quartet. U pitanju je avantura puna puzzle zagonetki o nestaloj, ali ne i zaboravljenoj glavnoj pevačici. Na vama je da igrate kao njen duh i da kroz tri različita dela igre, povezana sa tri druga pevača benda sakupite sve što vam je potrebno za glavni koncert.

Ono što je posebno interesantno je da je igra razvijena u okviru danske porodice i u pitanju je lični projekat. Svaki od tri dela predstavlja poseban tužni svet jednog od tri preostala člana džez benda, koji tuguje za glavnom pevačicom Ninom. Ova muzička meditacija vodiće vas da rešavate različite zagonetke, kako biste ujedinili sve članove benda u još jedan, finalni koncert.

Preporučena konfiguracija ima Core i5 CPU, 8 GB RAM-a, GeForce GTX 680 i 2 GB slobodnog prostora za instalaciju.

Out of Line

Druga igra koja je takođe besplatna ove nedelje zove se Out of Line. Takođe se radi o avanturi punoj zagonetki, samo ovoga puta smeštenoj u 2D svet. Ona prati glavnog lika koji se zove San i koji želi da pobegne iz fabrike koja je nekada bila njegov dom.

Igra je prepuna vizuelno impresivnih zagonetki, koje će od vas zahtevati da naučite mehaniku koplja, vašeg glavnog oruđa. Ova prelepo nacrtana platformska igra takođe nije posebno zahtevna, pa će sa Core i5 procesorom, 4 GB RAM-a i GeForce GTX 660 grafikom sve raditi u punom sjaju.

Obe igre su dostupne na Epic Games do 28. septembra u 17h. Na vama je da se prijavite i da ih dodate u svoju biblioteku, gde će onda ostati vaše u trajnom vlasništvu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi