Imate manje od 24č za dve besplatne igre pre nego što Epic Games napravi nedeljni presek

Do sutra, 25. aprila u pet popodne Epic Games prodavnica nudi dve besplatne igre – Town of Salem 2 i The Big Con posle čega će ih zameniti novim

Imate manje od 24č za dve besplatne igre pre nego što Epic Games napravi nedeljni presek

Ukoliko do sutra u 17 časova odete na svoj Epic Games nalog, u prodavnici ćete imati priliku da besplatno preuzmete dve igre pod imenima Town of Salem 2 i The Big Con. Ako vam se naslovi svide i zakasnite, znajte da nakon što otkuca pet popodne oni više neće biti besplatne igre, već ćete za njih morati da platite, jer Epic Games svakog četvrtka u ovo vreme pravi presek stanja i menja igre koje besplatno nudi.

To znači da praktično imate manje od 24č da proverite da li vam se igre sviđaju i sa tim u skladu ih dodate ili ne, u svoju biblioteku igara.

Ovonedeljne besplatne igre – Town of Salem 2

Kada je u pitanju Town of Salem 2 – ona predstavlja igru strategije i zabave u kojoj idete u grad Salem, u kom vas čeka carstvo misterije i prevare. Doživite paranoju, okusite trijumf i suočite se sa ubistvom u svakom pokretu.

Grad je u previranju jer je Koven preuzeo vlast nad njim, a pitanje je da li ćete imati sve što je potrebno da biste u njemu preživeli. Da biste to uradili, osetite društvenu dedukciju, u kojoj su vaša strategija, duhovitost i sposobnost da čitate druge u stvari vaše najveće prednosti.

Takođe, s obzirom da je u pitanju igra za više onlajn igrača, možete da se borite sa do 15 drugih igrača, ili da stvarate saveze, prijateljite i prolazite kroz avanture da biste održali svoj opstanak u gradu.

Sistemski zahtevi za ovu igru podrazumevaju da imate najmanje 64-bitni procesor koji u najgorem slučaju treba da radi na 2 GHz, a u preporučenom na 3+ GHz. Takođe, trebaće vam RAM od barem 8 GB, a preporučeno je da imate 16, dok je na grafičkoj strani dovoljna karta sa podrškom za DX10 i VRAM od 2+ GB, ali je preporučeno da imate DirectX 11 ili 12.

Drugi besplatni naslov – The Big Con

Ovo je avanturistička indi igra prožeta komedijom u kojoj prolazite kroz Ameriku devedesetih kao tinejdžer prevarant. Igrate kao Ali, radoznala i sakrastična srednjoškolka koja napušta kamp bendova da bi otišla na pitovanje kroz zemlju kako bi spasila svoju porodičnu videoteku.

Ona je u stvari na izuzetno važnoj misiji da spase porodičnu radnju od gadnih likova koji pokušavaju da je zatvore. Na svom putu, kao Ali varate strance, pljačkate džeparoše i druge ljude širom Amerike. Nosite maske, šunjajte se, prisluškujte razgovore i naučite kako da pristupite svakom znake i vratite se u devedesete, ali srećom u ovom slučaju, na Zapadu.

Ni ovde sistemski zahtevi nisu veliki, pa će vam tako trebati Windows 7 64-bit da biste pokrenuli igru, dok je Windows 10 preporučena verzija za bolje iskustvo igranja. Procesor koji bi trebalo da imate je AMD FX-4350 ili Intel Pentium G4500 kao minimum, dok je preporučeni nešto na nivou Intel Core i7-3770K ili AMD Ryzen 3 1200. Dovoljni RAM je 4 GB, a preporučeni 8 GB, a na grafičkoj strani je dovoljna AMD Radeon HD 7770 ili neka druga grafička istog ranga, dok je za bolji doživljaj preporučena nešto na naivou Nvidia GeForce GTX 1050 Ti ili AMD Radeon RX 480, kao i podrška za DirectX 11.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi