Insajder kaže da stiže Nintendo Switch 2, španski gejming studio dobio razvojni paket

U poslednjih nekoliko godina Nintendo Switch 2 konzola "samo što nije stigla", ali izgleda da se taj momenat bliži, jer razvojni paketi stižu do gejming studija

Insajder kaže da stiže Nintendo Switch 2, španski gejming studio dobio razvojni paket

Nintendo je kompanija koja nikada nije bila previše pričljiva kada je u pitanju razvoj novih proizvoda, posebno konzola. Međutim, do novosti u ovoj industriji se, po pravilu, uvek stiže posrednim putem. Nove informacije vezane za Nintendo Switch 2 dolaze sa Twitter naloga Nash Weedle, koji je poznat po tome da je objavio informacije o Metroid Dread igri, pre nego što je objavljena.

Nash Weedle kaže da je Nintendo Switch 2 razvojni paket (development kit) stigao u Španiju. Ukoliko je ovo tačno to znači da je konzola u finalnim etapama razvoja, pre nego što vidimo i zvaničnu prezentaciju konzole.

U pitanju je jedan od najistaknutijih španskih studija za igre – MercurySteam. Oni su poznati po tome da razvijaju premijum igre za Nintendo: Metroid: Samus Returns i Metroid Dread. Naravno, postoji mnogo drugih studija u Španiji, i mnogi su razvijali igre za Nintendo Switch, pa su spekulacije o tome ko je tačno u pitanju u ovom trenutno prilično besmislene.

Bez obzira na to, uzbudljivo je videti da bismo konačno mogli da počnemo da čujemo zvanične vesti o nasledniku odlične Nintendo Switch konzole u nekom trenutku ne tako daleke budućnosti.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi