Istražite šta više volite: prelepi Island ili bespuća svemira, jer Epic poklanja dve indie avanture

Spirit of The North i The Captain od po 20 dolara su besplatne zauvek ako ih dodate u biblioteku do 22. septembra.

Ove nedelje Epic Games ponovo deli dve besplatne avanture ukupne vrednosti 40 dolara. Sve što treba da uradite je da se ulogujete na svoj nalog do 22. septembra do 17h i dodate ih u svoju biblioteku.
Spirit of the North
Spirit of the North je avanturistička igra u trećem licu inspirisana prekrasnim i misterioznim pejzažima Islanda. Igrajte kao obična crvena lisica čija se priča prepliće sa čuvarom severnog svetla, duhom drevne lisice.
Dok putujete preko planina ispod crveno-umrljanog neba, otkrićete više o svom saputniku i zemlji koja je ostala u ruševinama. Igra je napravljena tako da namerno nema nikakvog dijaloga ili naracije. Igrači moraju da postanu jedno sa svojim okruženjem da bi rešili razne zagonetke i spekulisali o značenju izgubljene drevne civilizacije.

Preporučena konfiguracija je Core i5 procesor bar 4. generacije, 8 GB RAM-a i GeForce GTX 960 grafika sa 4 GB slobodnog prostora na disku, a igru preuzmite na ovom linku.
The Captain
Ako vas ne privlače tumaranje po planinama i misterije Islanda The Captain nudi igru sličnog žanra smeštenu u drugačije okruženje.
egsthecaptainsysiacgamesg1a051920x1080ff7e9ad1f9cd.jpg
Vi ste kapetan Tomas Velmu, naučni oficir svemirske flote, izgubljen na drugoj strani galaksije. Mračne sile su na putu ka Zemlji da unište našu planetu – a vi nosite jedinu stvar koja ih može zaustaviti.
Potrebno je da se vratite kući preko galaksije, usput sakupite nove prijatelje i stvorite nove neprijatelje. Nećete moći sve da spasite, a na vama je da odlučite koga ćete ostaviti iza sebe? Koje civilizacije ćete spasiti – ili uništiti – usput? Odluke su na vama.

Zbog pojednostavljene grafike sistemski zahtevi su CPU na 2 GHz, 4 GB RAM-a i 1,3 GB slobodnog prostora na disku, i možete je preuzeti ovde.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi