Nintendo Switch: Ubisoft tvrdi da će redefinistati gejming, investitori nezadovoljni

Kompanija je zaista odustala od stvaranja tradicionalnih konzola kao što su one koje kreiraju Microsoft i Sony, i umesto toga pokušala da stvori nešto drugačije

Kako je Nintendo Switch i zvanično prikazan ove nedelje, sada imamo grubu ali jasnu ideju u kom pravcu ide Nintendo kod predstojeće konzole. Kompanija je zaista odustala od stvaranja tradicionalnih konzola kao što su one koje kreiraju Microsoft i Sony, i umesto toga pokušala da stvori nešto drugačije. Ubisoftu se čitav koncept sviđa i poručuje da ima snage da povuče sve povremene gejmere.
U nedavnom saopštenju koje je poslao za GameSpot, Ubisoft CEO Iv Žilemo je poručio da smatra da konzola ima potencijala da redefiniše gejming. “Sa jedinstvenim dizajnom i kapacitetima koje ima Nintendo Switch, Nintedno ponovo može da redefiniše gejming” poručuje Žilemo. Ubisoft je jedan od partnera koji rade sa Nintendom na novoj konzoli, ali čini se da niko ne može da potvrdi koji naslovi će biti dostupni.
Ipak, investitori nisu impresionirani novom konzolom i poručuju da je Nintendo Switch u stvari ono što je trebao da bude Wii U. Prema izveštaju Rojtersa, nakon predstavljanja konzole, akcije Nintenda su pale za šest posto. 
Nintendo Switch je nova konzola
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi