PlayStation 5 dobio besplatno ažuriranje sa novim audio mogućnostima i još dosta toga

Novo PlayStation 5 ažuriranje je dizajnirano kako bi korisnicima pružilo fluidnije iskustvo igranja, uvodeći inovativne audio mogućnosti i praktične izmene

PlayStation 5 dobio besplatno ažuriranje sa novim audio mogućnostima i još dosta toga

Zaljubljenici u PlayStation 5 su dobili unapređenja koja možda i nisu očekivali jer Sony je predstavio novo softversko ažuriranje sistema, verziju 24.01-08.60.00, donoseći poboljšane funkcije i unapređenja u performansama za popularnu igračku konzolu. Ažuriranje je dizajnirano kako bi korisnicima pružilo fluidnije iskustvo igranja, uvodeći inovativne audio mogućnosti i praktične izmene.

Jedan od najvažnijih dodataka je usmeren ka vlasnicima Sony Pulse Explore slušalica, koje su puštene u prodaju u decembru. Korisnici ovih slušalica sada mogu iskoristiti mogućnost podešavanja zvuka putem ekvilajzera, omogućavajući im prilagođavanje audio iskustva prema ličnim preferencama, piše T3. Sidetone funkcija je takođe otključana, poboljšavajući jasnoću glasa tokom razgovora.

Za one koji često učestvuju u “Parties” na konzoli, ažuriranje uvodi funkciju koja omogućava korisnicima da pregledaju listu prethodno pridruženih “Parties”. Igrači sada mogu lako ponovo pokrenuti prethodnu “Party” selektujući je iz “Recent” liste, pojednostavljujući ovo društveno gejming iskustvo na PS5.

Playstation 5 ažuriranje obećava “unapređene performanse i stabilnost sistema”

Osim toga, novo softversko ažuriranje uključuje sistem obaveštenja koje se pojavljuje na ekranu kada korisnici približe svoje Pulse Explore slušalice do PS5, pojednostavljujući i ubrzavajući proces povezivanja. Ovo je posebno korisno za gejmere koji prelaze između različitih uređaja, poput računara.

Osim ovih mogućnosti, ažuriranje obećava “unapređene performanse i stabilnost sistema”. Poruke i upotrebljivost na određenim ekranima takođe su poboljšane, doprinoseći ukupnom optimiziranom korisničkom iskustvu.

Najnovije Playstation 5 softversko ažuriranje, Verzija 24.01-08.60.00, sada je dostupno za preuzimanje. Mnoge konzole možda su već automatski preuzele i instalirale ažuriranje, a kako biste proverili da li je potrebno da to uradite ručno na vašoj konzoli, idite na ikonu za preuzimanje na početnom ekranu.

Ovaj softver je kompatibilan sa svim modelima Playstation 5, uključujući originalne i tanje nove verzije, kako sa diskom tako i bez diska. Da biste osigurali optimalno iskustvo igranja, preporučuje se redovno ažuriranje PS5, posebno pre početka novih igara. Imajte na umu da će proces instalacije zahtevati restartovanje konzole.

Ovim najnovijim ažuriranjem, Sony nastavlja da demonstrira svoju posvećenost pružanju ne samo cutting-edge gaming iskustava, već i osiguravanju da korisnici mogu u potpunosti uživati u potencijalu svojih PS5 konzola. Zahvaljujemo im se i mi.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi