PlayStation ekskluziva Ratchet & Clank stiže na PC u julu

Ekskluzivna PS5 igra Ratchet & Clank: Rift Apart stiže na PC računare u julu, a potvrđeno je da izlazi na Steam i Epic Games Store servisima

PlayStation ekskluziva Ratchet & Clank stiže na PC u julu

Firma koja pravi i razvija video igre Nixxes Software stoji iza verzije PlayStation klasika Ratchet & Clank za PC računare koja će biti dostupna u prodavnicama 26. jula, prenosi PushSquare.

Igra poznata po impresivnom vizuelnom prikazu i brzom učitavanju na Sony konzoli će na PC verziji koristiti Ray Tracing tehniku renderovanja svetlosnih efekata i prikaza refleksije kao i novu tehnologiju Ray Tracing senčenja, a što će dodatno unaprediti grafiku. 

Uz to, novina koja stiže na PC je da će imati podršku za ekrane sa ultra-širokim formatom i “frejmrejt” u igri će biti otključan. Biće omogućeno biranje između brojnih opcija za poboljšanje performansi  pomoću optimizacija kao što su: NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS, Insomniac Games Temporal Injection, kao i NVIDIA Reflex.

Igra će omogućiti korišćenje miša i tastature, ali će takođe imati opciju upotrebe kontrolera sa DualSense  mogućnostima.

Preprodaja ove igre je već aktivna, a omogućava pristup Pixeliser oružju i Carbonox štitu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi