PlayStation je objavio trejler remaster verzije igre The Last of Us Part II

Razvojni studio igara Naughty Dog je zvanično najavio izlazak remaster verzije The Last of Us Part II za januar 2024, a PlayStation je objavio trejler igre

PlayStation je objavio trejler remaster verzije igre The Last of Us Part II

Nakon niza curenja informacija, studio koji pravi video igre zvanično je potvrdio da će remaster verzija The Last of Us Part II izaći 19. januara 2024. za PS5, dok će vlasnici PS4 moći da obave nadogradnju igre za 10 dolara. PlayStation je objavio trejler igre na svom zvaničnom YouTube kanalu, a igra donosi novi „roguelike“ režim pod nazivom „No Return“.

Izgleda da će najveći dodatak igri biti upravo pomenuti režim koji je dizajniran da igračima omogući da pokažu svoje sposobnosti u nasumičnim susretima i „dožive borbu u The Last of Us Part II na svež način“, kako je naveo Džonaton Dornbuš iz Naughty Dog studija.

Igrači će imati priliku da se upoznaju sa novim likovima i prođu kroz „različite skrivene i borbene susrete koji će ih suočiti sa različitim neprijateljima, s jedinstvenim preokretima koji mogu dodati nove, neočekivane faktore svakom susretu“, piše na blog objavi.

Što se tiče tehničkih poboljšanja, Dornbuš navodi da igra nudi izlaz u izvorni 4K u „fidelity“ režimu, povećanje 1440p do 4K u „performance“ režimu, i ako koristite TV koji podržava VRR, postoji opcija za otključavanje podešavanje brzine kadrova. Takođe možete očekivati poboljšano vreme učitavanja i funkcije DualSense kontrolera kao što su haptičke povratne informacije i adaptivni okidači.

Tu je i novi besplatni režim sviranja gitare s drugim instrumentima koji se mogu otključati, što daje mogućnost da doživite neke nezavršene nivoe koji su isečeni iz originalne igre.

Ako već posedujete The Last of Us Part II na PS4, možete je nadograditi na digitalnu verziju Remastered za samo 10 dolara. Takođe možete preneti svoje sačuvane fajlove iz originalne verzije na novu verziju.

The Last of Us Part II je prvi put lansiran za PS4 2020. godine, a dobio je PS5 optimizaciju 2021. Sony je potom prošle godine objavio „rimejk“ verziju The Last of Us Part I za PS5, a kroz dva meseca nas čeka i nova verzija Part II naslova.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi