Počeo Gamescom 2023: sve najzanimljivije premijere i trejleri

Kao i uvek, mnogo kompanije čuvaju najave novih naslova premijerno za Gamescom, pa ni ove godine nije bilo drugačije. Ovo su najzanimljiviji od njih

Počeo Gamescom 2023: sve najzanimljivije premijere i trejleri

Starfield je jedna od najiščekivanijih igara ove godine, a kako smo nekoliko nedelja od premijere ne čudi mnogo što je ovogodišnji Gamescom 2023 počeo upravo trejlerom za ovu igru.

Killing Floor 3

Sedam godina nakon premijere Killing Floor 2 naslova stiže treći nastavak akcione pucačine Killing Floor, a mi smo počašćeni kratkim, ali krvavim trejlerom. Još uvek nema preciznih informacija kada možemo da očekujemo Killing Floor 3, ali igra je dobila stranicu na Steam platformi sa opcijom da je dodate na listu želja.

Assassin’s Creed Mirage

I ovo je jedna igra koja stiže uskoro, tačnije 5. oktobra, a evo i šta možete da očekujete od novog nastavka jednog od najpoznatijih serijala igara, ove godine smeštenog u Bagdad.

Rebel Moon

Pored igara, na Gamescom 2023 smo imali prilike da vidimo trejler za novi projekat Zeka Snajdera, film Rebel Moon koji stiže u decembru na Netflix platformu. Doduše, ne i kod svih, ako kompanija uvede zabranu deljenja naloga

Tekken 8

Nakon odličnog Street Fighter 6, krajem januara stiže Tekken 8 koji donosi novi arkadni režim borbe, sa sve avatarima koji se mogu prilagođavati.

Call of Duty: Modern Warfare III

Ne samo da smo na Gamescom 2023 dobili trejer, već i ozbiljnih 9 minuta Modern Warfare III igre. Imajte na umu da ovaj trejler zahteva da se ulogujete na svoj YouTube nalog zbog eksplicitnog sadržaja.

Sonic Superstars

Sonic se vratio i poveo je nekoliko prijatelja! Legendarna Sega platforma će biti predstavljena 17. oktobra, samo tri dana pre premijere Super Mario Wonder igre.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

CD Projekt Red je predstavio trejler za ekspanziju Cyberpunk 2077 igre. Možemo videti novine poput redizajniranog perks sistema i novih vozila koji dolaze u igru. Neka od poboljšanja će doći i na konzole i PC u okviru ažuriranja 2.0. Phantom Liberty stiže 26. septembra.

Mortal Kombat 1

Serija igara stara punih 30 godina se vraća na PC i konzole, sa novom nomenklaturom. Mortal Kombat 1 premijera je zakazana za 14. septembar i nova igra će biti dostupna na PlayStation, Switch i Xbox konzolama, kao i na PC-ju.

Diablo IV: Season of Blood

Jeziva Season of The Malighnant sezona je krenula krajem jula, a Blizzard na Gamescom 2023 već najavljuje novu sezonu 2 prepunu vampira pod nazivom Diablo IV: Season of Blood. Dobićemo nove gazde, novu opremu i mnogo vampira. Premijera je zakazana za 17. oktobar.

Alan Wake 2

Deset dana nakon nove sezone Diablo IV treba da se pojavi i Alan Wake 2. U trejleru možete videti kako izgleda igrati u strašnoj igri u ulozi glavnog lika koji se bori sa silama tame.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi