Pogledajte preko 20 minuta gejmpleja za Half-Life: Alyx (video)

Valve je objavio preko 20 minuta gejmplej sadržaja dolazeće Half-Life: Alyx igre

Valve je objavio preko 20 minuta gejmplej sadržaja dolazeće Half-Life: Alyx igre, omogućavajući igračima kompletan uvid u kompanijino prvo premijum VR iskustvo. Gejmplej prikazuje sadržaj na nekoliko lokacija, borbu protiv Combine Soldier-a, kraba i drugih neprijatelja.Prvi video u serijalu nas vodi kroz mračnu City 17 oblast, gde je prikazana opcija za putovanje teleportacijom u Half-Life: Alyx igri.

Drugi video se fokusira na oblast igre koju su okupirali Xen bića, a Alyx mora da razreši zagonetke i napreduje suočavajući se sa neprijateljima.

U trećem videu, Alyx se suočava sa Combine vojnicima, prikazujući kako igrač može da iskoristi teren za skrivanje, kao i dostupnost oružja kao što su pištolj i sačmara.
 

Poslednji video stiže od strane IGN-a, a prikazuje duži gejmplej sa borbom, nadogradnjom oružja i drugim elementima.
 

Izvor: Overclock3d
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi