Popularni PS4 horor Until Dawn dobija UE5 gejming rimejk za računare i PS5

Skoro devet godina od prvobitnog lansiranja, popularni PS4 horor naslov Until Dawn dobija svoj UE5 gejming rimejk za PS5 konzolu, ali prvi put i za PC računare

Popularni PS4 horor Until Dawn dobija UE5 gejming rimejk za računare i PS5

Studio igara Supermassive Games ostvario je svoj prvi veliki uspeh 2015. godine objavivši i sada popularni PS4 horor Until Dawn, a sada saznajemo da nam stiže UE5 gejming rimejk (Unreal Engine 5) ove igre. Ovog puta, Until Dawn biće dostupan za PS5 konzolu, ali za razliku od ranije, sada proširuje i na tržište PC računara.

Rimejk ovog gejming horora zvanično je najavljen kroz trejler na zvaničnom PlayStation YouTube kanalu i posle samo dva dana, u etru je već solidna količina informacija o većim promenama koje uz njega stižu.

Originalno Until Dawn izdanje bilo je u stilu slešer filmova, sa fiksnim uglovima kamere koji su na izvestan način pomogli da se održi napetost tokom scena u igri. Međutim, nova i poboljšana, odnosno rimejk verzija ovo odbacuje u korist kamere iz trećeg lica, što bi potencijalno moglo da odmogne u njenoj popularnosti, ali ćemo to videti nakon što igra bude bila dostupna za isprobavanje.

Popularni PS4 horor će u novoj verziji uključivati interakcije i proširenu priču koja ima za cilj da dublje uđe određene emotivne veze i malo više razradi likove.

Međutim, umesto Supermassive Games, rimejk igre ovaj put razvija Ballistic Moon studio igara uz pomoć Unreal Engine 5 platforme koja važi za jednu od najmoćnijih i najpopularnijih u gejmingu, piše KitGuru. Unreal sadrži karakteristike popout animacija, ali i: Nanite, Lumen, World Partition system, MetaSounds i druge.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi