Prosečan Xbox One korisnik provodi pet sati dnevno za svojom konzolom

Xbox Live tim je otkrio zanimljive podatke, koji pokazuju afinitete korisnika Xbox One konzole kada je u pitanju vreme provedeno za konzolom i sadržaj koji se na njoj konzumira. Navodi se da Xbox One korisnik za svojom konzolom prosečno provodi oko pet sati dnevno. Ovo naravno, pored igranja igara, uključuje i gledanje TV sadrž

Xbox Live tim je otkrio zanimljive podatke, koji pokazuju afinitete korisnika Xbox One konzole kada je u pitanju vreme provedeno za konzolom i sadržaj koji se na njoj konzumira. Navodi se da Xbox One korisnik za svojom konzolom prosečno provodi oko pet sati dnevno. Ovo naravno, pored igranja igara, uključuje i gledanje TV sadržaja, živih prenosa preko Twitcha – što je izuzetno popularno od kada je servis počeo da se strimuje na konzoli. Twitch navodi da, od kada je njegova Xbox One aplikacija dodata 10. marta, gotovo 23 miliona minuta gejmpleja je strimovano onlajn. A ako vam ta cifra nije dovoljno impresivna, pominje se i da je više od 2,7 miliona minuta prenošeno uživo na konzoli samo između 10. i 11. marta. Iz ovoga proizilazi da je Xbox One konzola izbora za Twitch, te da PlayStation 4 na ovom polju dosta zaostaje. Za to su dokaz i suptilne reči iz PR saopštenja, koje navode: “Drugoj konzoli je bilo potrebno mesec dana da postigne ono što je Twitch aplikacija za Xbox One postigla tokom prve nedelje”.
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi