Pucnjava, oružje i besomučno tamanjenje neprijatelja – Borderlands 3 besplatan na Epic Store

Ovonedeljni besplatni naslov na Epic Games je mega popularni treći nastavak Borderlands serijala.

 
Ovonedeljna misija svakog ozbiljnog gejmera je da se prijavi na svoj Epic Games nalog i besplatno ubaci u biblioteku Borderlands 3, igru koja se inače prodaje po 60 dolara/evra, zavisnosti od toga koju valutu koristite na Epic i drugim prodavnicama.
Treći nastavak legendarne pucačine izašao je 2019. godine, ali i dalje omogućava kvalitetno prašenje raznih neprijatelja i odličnu Co-op avanturu za sve ljubitelje oružja i pucačina. Interesantno je da se oružja nasumično generišu u ovoj igri, a raznovrsne klase omogućavaju stil igre koji je toliko drugačiji da svaki Borderlands naslov možete preći po nekoliko puta igrajući sa drugim likovima i birajući drugu strategiju.
Količina i tipovi oružja u igri su maltene neograničeni, a igra je takva da pravi vrlo jak tempo jurenja, pucanja, dizanja stvari u vazduh i tamanjenja svega što ide ka vama, a niste sigurni u njihove namere. Dodajte tome i specifičnu grafiku koja podseća na one iz stripova i jasno je da Borderlands garantuje tonu zabave.
Sistemski zahtevi
Iako iz 2019. godine, za vizuelni spektakl Borderlands traži bar Ryzen 5 2600 ili Core i7 4770 CPU, 16 GB RAM-a i Radeon RX 580/590, odnosno GeForce GTX 1060 sa 6 GB memorije.
Na vama je da kliknete na ovaj link, dodate Borderlands 3 u biblioteku, a ukoliko vam se svidi, i drugi Borderlands naslovi su sada na popustu, pa pogledajte malo levo i desno. I naravno, ne budite jedni od onih koji pakuju igre u biblioteku jer su besplatne, već odaberite bar jednu od njih nedeljno, obrišite prašinu sa virtuelne police i zaigrajte malo. Verujte nam, izvućiće vam osmeh na lice.
Ispod pogledajte šta možete da očekujete

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi