Serija Manga Made in Abyss prilagođava se akcionom RPG-u

Igra dolazi sa originalnom pričom samog Akihita Cukušija

 
Spike Chunsoft je objavio da manga serija Made in Abyss sledeće godine dobija akcioni RPG.
Made in Abyss: Binarna zvezda koja pada u Tamu, zasniva se na mangi Akihito Tsukushi-a koja je pokrenuta 2012. godine, a trenutno je objavljeno devet tomova. Adaptiran je u anime još 2017. godine, koji je potom montiran u dvodelni film 2019. Drugi film je debitovao početkom prošle godine, a druga anime serija planirana je za izlazak 2022. godine.
Trenutno nema mnogo dostupnih detalja, osim male veb stranice sa nekoliko snimaka ekrana. Igra će se držati početne premise serije – siroče Riko otkriva i sprijatelji se sa androidom po imenu Reg, a njih dvoje odlaze u Bezdan kako bi pronašli Rikovu izgubljenu majku Lizu. Dešava se nekoliko dana nakon odlaska njih dvojice, kao i originalna priča koju će nadgledati Tsukushi. Ekipa koja je pozajmila glasove za seriju, naći će se i u igri. Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness izlazi na Steam-u negde 2022.
Izvor: PCGamer
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi